Antena Căutare

Predă Eminescu, Dante și Shakespeare. Are piercinguri, păr roșu și tatuaje. Nu o întrebați câte. Flavia, concurenta de la IADUL BUCĂTARILOR!

Profesor, bucătar ...sau care este meseria ei de fapt?

Flavia Lascu, concurenta de la Hell’s kitchen-Iadul Bucătarilor este un personaj atipic. Profesor, bucătar ...sau care este meseria ei de fapt?

“Sunt professor de limbă și literatură română, limbă engleză și limbă italiană. Am o latură destul de rebelă – pierce, păr roșu și un număr de tatuaje, nu mă întreba câte. Mie întotdeauna mi-a plăcut să fiu o nebună.”

Are un tatuaj cu semnătura lui Gordon Ramsey, dar asta nu este totul: “Da, am și tatuaj cu Hell’s kitchen. Din fericire sau din păcate. La două zile după ce am aflat că am intrat în competiția Hell’s kitchen, am luat legătura cu băiatul care îmi face majoritatea tatuajelor și de comun acord am hotărât să facem acest tatuaj. Ce reprezintă el? Este sigla Hell’s kitchen și data la care am participar la preselecții.”

“Mama îmi spunea: Flavia, dacă nu citești o să ajungi bucătăreasă. Culmea, asta îmi place cel mai mult!” a povestit Flavia.

Autograf culinar! După prima probă, IADUL SE DEZLĂNȚUIE! Cine nu e în stare... se duce de unde a venit... Toată lumea tremură! Prima jurizare scoate peri albi: "E viu, încă, guiță! Vrei să mă omori?''...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x