Antena Căutare

Shaorma DIETETICĂ, cel mai sănătos aliment fast-food

Încă de la inceputule sharomei in Romania s-a pus problema daca “ingrasa”. Probabil ca daca o umpli de cartofi prajiti si sosuri, ingrasa.

Încă de la inceputule sharomei in Romania s-a pus problema daca “ingrasa”. Probabil ca daca o umpli de cartofi prajiti si sosuri, ingrasa.

Dar multi dintre noi stim ca putem comanda si “kebab de dieta”, dupa retete proprii, fara cartofi si sosuri. Ba chiar cu “extra carne” sau alte ingrediente sanatoase.

Citește continuarea pe a1.ro

Atunci și ACUM! E cea mai VECHE clădire de pe Lipscani! Înainte să îl vizitezi află CE ASCUNDE Hanul lui Manuc... De la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” SCAPĂ CINE POATE! Cel mai tare restaurant își deschide portile pe 22 septembr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x