Antena Căutare

Trei basarabence cu sare și piper se întrec la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”

Bucătăria fetelor nu a fost nicicând mai atrăgătoare la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”. În noul sezon care începe la Antena 1 pe 9 martie de la 20.30, trei basarabence intră în cursa pentru marele titlu. Elena, Iana și Eugenia sunt trei studente pe cât de frumoase, pe atât de talentate la gătit. Toate trei studente la Alimentație Publică în Chișinău, cele trei tinere bucătărese mai au în comun și dorința de a demonstra că experiența pe care o au în bucătărie le poate ajuta să supraviețuiască Iadului și să ajungă cât mai departe în concurs

Bucătăria fetelor nu a fost nicicând mai atrăgătoare la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”. În noul sezon care începe la Antena 1 pe 9 martie de la 20.30, trei basarabence intră în cursa pentru marele titlu. Elena, Iana și Eugenia sunt trei studente pe cât de frumoase, pe atât de talentate la gătit. Toate trei studente la Alimentație Publică în Chișinău, cele trei tinere bucătărese mai au în comun și dorința de a demonstra că experiența pe care o au în bucătărie le poate ajuta să supraviețuiască Iadului și să ajungă cât mai departe în concurs.

La numai 19 ani, Elena Popa a avut deja ocazia să lucreze ca ajutor de bucătar și, în același timp, este și model. A participat la campionatul gastronomic culinar din Moldova, unde s-a ales cu două medalii de argint. Ca model, a câștigat titlul de Miss Bikini 2014. Elena a început să gătească pentru că ambii părinți gătesc, iar mama este specialistă în cofetărie. Gătește de mică și mereu a fost curioasă să experimenteze tot felul de preparate: “Bucătăria mereu mi-a fost pe plac, de la vârsta de 8 ani îmi făceam singură omletă, aveam propria mea tigaie micuță în care găteam doar eu, îmi plăcea să gătesc pe ascuns fără ca mama sau tata să se implice și astfel am stricat multe produse. Am început să o întreb pe mama rețetele, mă ajuta și îmi spunea micile ei secrete culinare, astfel încât la 12 ani făceam deja singură pizza, paste, coceam tarte simple, făceam clătite.” Elena participă la multe prezentari de modă, a lucrat la un restaurant ca ajutor de bucătar și dacă ar câștiga show-ul de la Antena 1 spune că pentru început ar investi în studii gastronomic, apoi și-ar deschide un studio pentru cursuri de gătit.

La rândul ei, Iana Ştifura, studentă tot la Alimentație Publică în Chișinău și tot în vârstă de 19 ani,, mărturisește că visul ei este să se stabilească în România și să își facă aici o carieră în domeniul culinar. A experimentat deja munca într-o bucătărie profesionistă. În calitate de bucătar șef s-a ocupat de onorarea comenzilor din restaurant, a gătit bussines lunch-uri, a întocmit fișe tehnologice, a fost responsabilă de procurarea produselor. Pasiunea pentru gătit a dobândit-o de la mama sa, cu care își petrecea mult timp în bucătărie. Prima dată a gătit la numai 6 ani. Își doreste să își dezvolte cunoștințele culinare și să își construiască o carieră în acest domeniu. Prima oară a urmărit varianta “Hell’s Kitchen” din Rusia și și-a dorit pe loc să participe și ea, astfel că nu a stat pe gânduri și s-a înscris la preselecțiile pentru România.

Cea de-a treia basarabeancă cu sare și piper de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”, Eugenia Buzu, visează la o carieră în domeniul gastronomic, în care și studiază. Povestește că a căpătat deprinderile de a găti încă de mică de la bunica sa, pe care o urmărea în timp ce cocea pâinea pe vatră. Cu timpul, a căpătat maiestria bunicii și a mamei în prepararea bucatelor și a ajuns să fie studentă la Alimentație Publică. A participat la Concursul Gastronomic Național, unde a căpătat bronzul la categoria "Carne de porc". Timp de 4 ani a fost voluntar în cadrul unui proiect internațional, prin care a călătorit în diferite țări și care i-a oferit posibilitatea să ajute copiii cu dizabilități. Vrea să i se dea șansa de a se dezvolta frumos în domeniul culinar.

Cel de-al doilea sezon ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” debutează cu două ediții, pe 9 și 10 martie, de la 20.30.

Bucătari din Franța se întrec la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”... POVEȘTILE HK: Delicioasele spaghete și sosurile care le dau savoare. Așa arătau vechile rețete de carbonara sau lasagna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x