Antena Căutare

Tudor a părăsit casa "Hell's Kitchen" cu tam-tam

Seară extrem de tensionată la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”. În timpul service-ului de miercuri, Tudor a atras atenția tuturor prin decizia sa neașteptată de a pleca din bucătărie în plin service, lăsându-și singuri colegii, ceea ce a atras după sine mustrarea juraților și eliminarea din concurs

Seară extrem de tensionată la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”. În timpul service-ului de miercuri, Tudor a atras atenția tuturor prin decizia sa neașteptată de a pleca din bucătărie în plin service, lăsându-și singuri colegii, ceea ce a atras după sine mustrarea juraților și eliminarea din concurs. Tudor le-a recunoscut tuturor că vrea să iasă din competiție, astfel că și-a făcut bagajul, s-a schimbat de tunica de bucătar și a început să fumeze tacticos un trabuc. Trimiși de chef Scărlătescu să-l convingă să revină în bucătărie pentru a termina service-ul ca o echipă adevărată, colegii lui Tudor nu au reușit decât să-l facă pe acesta să se închidă în cameră. A fost nevoie de prezența celor trei jurați pentru a-i oferi lui Tudor mai multe opțiuni. "Ai trei variante, la alegere: te duci în bucătărie, termini service-ul și vorbim la final; ori o iei prin mijlocul circului cu circ sau te dau afară cu bodyguarzii, tot cu circ," i-a explicat chef Florin. Întors în bucătărie, dar cu nervii întinși la maximum, Tudor a fost în cele din urmă poftit să părăsească show-ul în văzul tuturor.

După o astfel de seară tensionată, au urmat nominalizările care au adus alte surprize. Chefii au hotărât că Paul e cel care trebuie să plece și astfel toate temerile Rebecăi s-au adeverit: aceatsa a privit cu ochii în lacrimi cum fiul ei lasă tunica și iese din restaurant. Aplaudat și felicitat de către cei trei jurați, Paul a promis că va munci și mai mult pentru a-și îndeplini visul de a ajunge chef.

Cei rămași în competiție au avut de dus la bun sfîrșit o probă nouă care le-a testat abilitățile pedagogice. Aceștia au primit sarcina de a găti cu ajutorul unor invitate speciale: șapte gospodine talentate și glumețe, care au fost ”mâinilebucătarilor. Pe scurt, aceștia le-au dat indicații precise și le-au ajutat să ducă la bun sfârșit preparatele alese de ei pentru a fi prezentate la jurizare.

Săptămâna viitoare jurații ”Hells Kitchen” vor decide ce concurenți primesc tunicile negre și sunt cu un pas mai aproape de marea finală.

Florin Dumitrescu este din nou tătic!... Luni la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” jurații împart tunicile negre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x