Antena Căutare

Alina Pușcaș și-a tratat durerile în gât cu pălincă de la Căpâlna: „Am băut un păhărel"

Aflată în Transilvania, în căutare de fete frumoase și harnice și de localnici cu tot felul de talente, pentru show-ul “Ie, Românie”, Alina Pușcaș a început să dea primele semne de răceală.

Aflată în Transilvania, în căutare de fete frumoase și harnice și de localnici cu tot felul de talente, pentru show-ul “Ie, Românie”, Alina Pușcaș a început să dea primele semne de răceală.

Cu o seară în urmă i-a fost frig, iar a doua zi, la micul dejun, au început durerile în gât. Cum avea de continuat căutările prin satele transilvane și era presată de timp, Alina a plecat la drum cu echipa de filmare fără să apuce să se doftoricească.

Viersul maramureșean te unge pe suflet! Doina care i-a lăsat pe toți muți. Andreea Bălan a cântat cu mândruța noastră: "A fost fantastic!"

Leacul care a făcut minuni a venit însă dintr-o casă de pe un vârf de deal, din Căpâlna, județul Alba, de la tatăl unei fete talentate pe care Alina a convins-o să participe la preselecțiile pentru show. Un leac cu multe grade, vreo 60.

Am băut un păhărel din pălinca făcută în casă de tatăl fetei și mi-a făcut foarte bine. Pentru că durerile au început să mă lase. A fost un medicament eficient”, spune Alina.

Alina Pușcaș și-a tratat durerile în gât cu pălincă de la Căpâlna: „Am băut un păhărel"

Însă nu doar cu pălincă au fost tratați vedeta și echipa de filmare de la București, ci și cu o plăcintă cu brânză și ceapă abia scoasă din cuptor și cu o carafă de vin de casă, ambele o minunăție.

Ce peripeții a avut Alina Pușcaș în Transilvania, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri, 16 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Ie, Românie”, prezentată de Mircea Radu.

Cuvintele sunt prea mici! ”De 38 de ani stau culcat doar pe spate!”. Povestea lui Gheorghe Petreuș, maramureșeanul greu încercat de viață: "Suferinţa este o cale spre Dumnezeu"

Alina Pușcaș, pe care telespectatorii Antenei 1 o știu din postura de prezentatoare a show-ului “Te cunosc de undeva!” și de actriță în serialul “Fructul oprit”, a participat la această ediție alături de coregraful Cornel Păsat. Amândoi au avut misiunea să descopere cele mai frumoase și vrednice fete de la sat și cei mai talentați localnici și, ulterior, să-i convingă să vină la preselecții.

Cei mai buni dintre ei vor fi jurizați, în cadrul aceleiași ediții, de Andreea Bălan, Nicolai Tand și Cosmin Seleși, veniți special de la București. Cel mai talentat localnic va primi pe loc 1.500 de lei, iar cea mai mândră fată va câștiga 5.000 de lei și se va califica în Marea Finală

Alina Pușcaș și Cornel Păsat au făcut pentru prima dată virșli, în Transilvania, la “Ie, Românie”: “A fost destul de complicat pentru că mațul este foarte subțire”

“Ie, Românie”, care va avea loc la București și va reuni toate câștigătoarele din regiunile istorice în care va ajunge caravana condusă de Mircea Radu.

Alina Pușcaș și Cornel Păsat au făcut pentru prima dată virșli, în Transilvania, la “Ie, Românie”: “A fost destul de co... Cornel Păsat și-a dorit să vadă situl arheologic unde s-au descoperit tăblițele de la Tărtăria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Emisiunea ,,IE, Românie” explorareaza cele mai frumoase zone cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie țara. Fiecare va avea doi invitați speciali- două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați. După preselecții, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului. In ultima săptămână, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României. 

Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/ie.romanie/

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x