Căutare Live

Aşa arată CARAVANA "Ie, Românie"! Juraţii emisiunii şi Mircea Radu au pornit în căutarea celei mai frumoase şi harnice fete de la sat: "Să-i dăm cu fainoșag, zic! "

În urmă cu ceva ani, Mircea Radu colinda România în lung şi lat cu o caravană care avea să rămână în istoria televiziunii - "Din dragoste". În primăvara aceasta, îndrăgitul prezentator revine la Antena 1 cu un show de senzaţie - "Ie, Românie"

În urmă cu ceva ani, Mircea Radu colinda România în lung şi lat cu o caravană care avea să rămână în istoria televiziunii - "Din dragoste". În primăvara aceasta, îndrăgitul prezentator revine la Antena 1 cu un show de senzaţie - "Ie, Românie"

Emisiunea va debuta sub forma unei aventuri rurale în care cei mai frumoși și talentați localnici se vor întrece pentru un premiu considerabil, iar la masa juriului vor fi prezente trei vedete îndrăgite de cei de acasă. Nicolai Tand, Andreea Bălan și Cosmin Seleși formează echipa juraților, echipă ce își va căuta favoriții din fiecare zonă a României.

Entuziasmul și ospitalitatea de care dau dovadă oamenii acestor locuri minunate i-au impresionat pe Mircea Radu, conducătorul caravanei, pe cele două vedete care l-au ajutat în demersul său de a descoperi cei mai mândri oameni ai locurilor, dar și pe cei trei jurați ai reality-show-ului.

FOTO. Cea mai tare echipă. Juraţii "IE, ROMÂNIE" şi Mircea Radu, distracţie de zile mari pe platourile de film... Mircea Radu, un bucureştean îndrăgostit de viaţa la ţară! Ce îşi doreşte cel mai mult prezentatorul "Ie, Românie&qu...
Ultimele știri