Antena Căutare

Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Toma Alexandru, roast-ul Banatului. "Zona Banatului e ca splina în corpul uman"

Pentru Banat, urcă pe scenă pregătit cu glume bune comediantul Toma. Înainte de roast-ul Banatului, a urcat pe scenă Minodora care i-a încântat pe toți cu muzică bună. Cei din public au dansat și chiuit, iar vedetele au aplaudat și au făcut o horă.

toma la razi cu roast Galerie
Pentru Banat, urcă pe scenă pregătit cu glume bune comediantul Toma. Înainte de roast-ul Banatului, a urcat pe scenă Minodora care i-a încântat pe toți cu muzică bună. Cei din public au dansat și chiuit, iar vedetele au aplaudat și au făcut o horă. | Antena 1

Minodora își dorea să nu fie necăjită de următorul roast despre Banat. Așa că Toma a urcat pe scenă și a spus că oricum nu e de acord cu glumele pe care le-a scris.

“Timișoara a avut și prima fabrică de bere din țară și rămâne cunoscută ca un oraș al berii, lucru care explică cum de l-au ales primar pe Nicolae Robu”, spune Toma.

Gluma care i-a dezamăgit pe toți bănățenii a fost:

“Dacă Banatul e fruntea, atunci are sens vorba ‘peștele de la cap se împute’. Și dacă o să vă uitați la o hartă a Româiei o să vedeți că Banatul nu e fruntea, ci e cumva bărbia peștelui, care oricum e mai bine decât Oltenia, care e gușa”, a zis Toma.

Citește și: Râzi cu ROaST,29 noiembrie 2021.Roxana Blenche,roast de senzație despre bucătarii preferați."Acum ai Chefi la cuțite și dimineața"

Toma a explicat și de ce Timișoara este considerată capitala Banatului.

Toma, roast-ul de zile mari care a mulțumit-o și pe Minodora

“Timișoara este numită și mica Vienă pentru că în Timișoara se vorbește la fel de multă română ca în Viena. Zona Banatului e ca splina în corpul uman. Stă degeaba acolo în stânga și o bagi în seamă doar dacă te supără cu ceva”, a mai zis Toma.

Toma a recunoscut că avem multe motive, noi românii, să fim recunoscători că există Banatul pentru că în această regiune s-a născut Traian Vuia, cel care a inventat primul aparat de zbor.

“Fără să își dea seama a fost pionier și în aviație, a fost pionier și în industria de low-cost pentru că nici în zoborul lui nu s-au servit nici sandvișuri, nici răcoritoare”, spune Toma.

Citește și: Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Nea Marin, roast de senzație. “Am bătut la vedete cum n-a bătut Mircea cel Bătrân la turci"

Comediantul a vorbit și despre mâncarea tradițională din Banat.

“N-ai cum să te îngraș când vezi în meniu clisă, maioși sau borândău. Sună a leac băbesc pentru toxi-infecție alimentară”, spune Toma Alexandru, stârnind hohote de râs.

Râzi cu ROaST de Ziua Antenei 1, 3 zile de ediții speciale

De ziua ei, Antena 1 sărbătoreşte în familie, cu un festival de râs şi distracţie, oferindu-le telespectatorilor trei ediţii speciale de roast – Râzi cu RoaST! Astfel, pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie 2021, de la ora 16:00, la Antena 1 e de comedie. Timp de trei zile, vedetele vor demonstra că au simţul umorului şi se vor întrece în discursuri care mai de care mai usturătoare.

De Sfântul Andrei, 30 noiembrie 2021, este ROaST de Sărbătoare, iar vedetele au pregătit momente speciale de roast şi stand-up, inspirate de locurile lor natale. Mihai Morar şi Daniel Buzdugan vor aduce în faţa telespectatorilor stand-upperi din toate colţurile ţării, care nu se vor sfii să dea din casă la „Râzi cu ROaST, de Sărbătoare!”, iar glumele despre olteni, moldoveni sau ardeleni se vor regăsi din plin, de la ora 16:00, la Antena 1.

„E a doua zi de sărbătoare la Antena 1, iar astăzi vom lua la roast toate regiunile istorice ale României!”, va spune Mihai Morar, iar Daniel Buzdugan va completa: „I-am adus aici şi pe Teo, Vio şi Costel, care permanent vor comenta tot ceea ce se întâmplă, ceea ce se cântă sau ceea ce se <roast-uieşte>, pentru că ei cu asta se ocupă, comentează!”.

Cosmin Natanticu, Cristi Popesco, Dan Badea, Toma, Dan Frînculescu, Ioana Luiza, Sergiu Mirică sau Alexandru Banciu vor lua la roast Oltenia, Banatul, Ardealul, Muntenia, Dobrogea, Maramureşul, dar şi Bucureştiul, în vreme ce atmosfera de petrecere va fi întreţinută de Loredana, Niculina Stoican, Adda, Nea Marin şi şcoala de dans, Laura Lavric, Pindu, Minodora sau Marian Pavel, Amalia şi Vasilică Ceteraşu.

În platou, Elisabeta Lipa, Laura Lavrig, Cătălin Moroşanu, Andreea Raicu, Iulia Albu, Marian Drăgulescu, Andreea Antonescu şi mulţi alţii, reprezentanţi din toate regiunile ţării vor simţi din plin aciditatea roast-urilor de pe scenă.

Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Cristi Popesco, roast-ul de senzație al Munteniei. “Se cheamă Muntenia, dar nu prea ar... Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Ioana Luiza, roast-ul de zile mari al Moldovei. “Dacă pentru tine pufoaica nu e o geac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x