Antena Căutare

Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Cristi Popesco, roast-ul de senzație al Munteniei. “Se cheamă Muntenia, dar nu prea are munți"

Pentru roast-ul Munteniei, a urcat pe scenă celebrul comedian Cristian Popesco. Înainte de roast, mândria Munteniei a urcat de scenă. Școala de dans Marin Barbu a venit să facă show.

cristi popescu la razi cu roast Galerie
Pentru roast-ul Munteniei, a urcat pe scenă celebrul comedian Cristian Popesco. Înainte de roast, mândria Munteniei a urcat de scenă. Școala de dans Marin Barbu a venit să facă show. | Antena 1

Cu Nea Marin în fruntea ansamblului de dans, dansatorii îmbrăcați în porturi populare au impresionat cu talentul lor, iar toată lumea i-a aplaudat furtunos.

Nea Marin a fost însoțit de fiica lui Larisa și nepoții lui. Pentru munteni a urcat pe scenă să facă glume Cristi Popesco.

“Eu o să vă vorbesc despre Muntenia sau provincia din apropierea Bucureștiului, la 5 minute de metrou. (…) Dacă harta României este un pește, atunci Muntenia este burta peștelui, partea care se aruncă la gunoi”, a spus Cristi Popesco.

Cristi a vrut neapărat să despice firul în patru și să vorbească despre numele ales pentru regiunea Muntenia.

Citește și: Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Cristina Ciobănașu, roast de excepție. "Am fost nevoită să joc adolescente 10 ani"

“Se cheamă Muntenia, dar nu prea are munți. Un nume mai corect ar fi fost Câmpenia și locuitorii s-ar fi numit câmpiți”, a zis Cristi.

Cristi Popesco a stârnit hohote de râs cu roast-ul Munteniei

Muntenia are și 2 mari dezavantaje, potrivit spuselor lui Popescu, și anume că se învecinează cu moldovenii și se învecinează și cu oltenii.

“Muntenia nu luptă pentru autonomie. Aici majoritatea localităților luptă să iasă din Evul Mediu”, spune comediantul, stârnind hohote de râs.

Cu toate acestea, în Muntenia s-au născut oameni de seamă precum Bănel Nicoliță și Irinel Columbeanu. În această regiune a României, oamenii sunt calzi și primitori și mereu obișnuiți să stea la cozi.

Cristi Popescu a vorbit și despre atracțiile turistice din Muntenia.

Citește și: Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Cătălin Rizea, roast-ul care a făcut furori. "Dacă nu râdeți e și nevastă-mea în sală"

“Avem și Mănăstirea Curtea de Argeș cu binecunoscuta legendă a meșterului Manole, primul meșter român care a zis ‘cine v-a lucrat aici?’, ca să schimbe subiectul când îl întreba cineva unde e nevastă-sa”, a mai spus Cristi, stârnind hohote de râs.

Cristi nu putea vorbi despre Muntenia fără să vorbească și despre București.

“Bucureștiul este împrejmuit de sectorul agricol Ilfov care a fost gândit ca un filtru pentru țărani, dar totuși majoritatea au trecut peste acest filtru și au ajuns în București”, spune Popesco.

Râzi cu ROaST de Ziua Antenei 1, 3 zile de ediții speciale

De ziua ei, Antena 1 sărbătoreşte în familie, cu un festival de râs şi distracţie, oferindu-le telespectatorilor trei ediţii speciale de roast – Râzi cu RoaST! Astfel, pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie 2021, de la ora 16:00, la Antena 1 e de comedie. Timp de trei zile, vedetele vor demonstra că au simţul umorului şi se vor întrece în discursuri care mai de care mai usturătoare.

De Sfântul Andrei, 30 noiembrie 2021, este ROaST de Sărbătoare, iar vedetele au pregătit momente speciale de roast şi stand-up, inspirate de locurile lor natale. Mihai Morar şi Daniel Buzdugan vor aduce în faţa telespectatorilor stand-upperi din toate colţurile ţării, care nu se vor sfii să dea din casă la „Râzi cu ROaST, de Sărbătoare!”, iar glumele despre olteni, moldoveni sau ardeleni se vor regăsi din plin, de la ora 16:00, la Antena 1.

„E a doua zi de sărbătoare la Antena 1, iar astăzi vom lua la roast toate regiunile istorice ale României!”, va spune Mihai Morar, iar Daniel Buzdugan va completa: „I-am adus aici şi pe Teo, Vio şi Costel, care permanent vor comenta tot ceea ce se întâmplă, ceea ce se cântă sau ceea ce se <roast-uieşte>, pentru că ei cu asta se ocupă, comentează!”.

Cosmin Natanticu, Cristi Popesco, Dan Badea, Toma, Dan Frînculescu, Ioana Luiza, Sergiu Mirică sau Alexandru Banciu vor lua la roast Oltenia, Banatul, Ardealul, Muntenia, Dobrogea, Maramureşul, dar şi Bucureştiul, în vreme ce atmosfera de petrecere va fi întreţinută de Loredana, Niculina Stoican, Adda, Nea Marin şi şcoala de dans, Laura Lavric, Pindu, Minodora sau Marian Pavel, Amalia şi Vasilică Ceteraşu.

În platou, Elisabeta Lipa, Laura Lavrig, Cătălin Moroşanu, Andreea Raicu, Iulia Albu, Marian Drăgulescu, Andreea Antonescu şi mulţi alţii, reprezentanţi din toate regiunile ţării vor simţi din plin aciditatea roast-urilor de pe scenă.

Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Cosmin Natanticu, roast-ul Olteniei. “Se contruiește Prazul Infinitului”... Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Toma Alexandru, roast-ul Banatului. "Zona Banatului e ca splina în corpul uman&qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x