Antena Căutare

iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 11. Vadim Tudor, fața în față cu Diana Oprea. Ce i-a cerut concurenta iUmor

Vlad Drăgulin, care îl impersonează pe Vadim Tudor, a avut o întâlnire de gradul 0 în biroul său cu concurenta iUmor Diana Oprea.

vlad dragulin imai mult umor Galerie
Vlad Drăgulin, care îl impersonează pe Vadim Tudor, a avut o întâlnire de gradul 0 în biroul său cu concurenta iUmor Diana Oprea. | Antena 1

Diana Oprea a pășit încrezătoare în biroul lui Vadim Tudor, spunând chiar că el este unul dintre motivele pentru care ea și-a dorit să fie concurentă iUmor din nou.

“Tututror le e dor de Vadim Tudor”, a spus politicianul.

Diana a visat la clipa în care avea să îl întâlnească pe Vadim Tudor.

Vadim Tudor cu Diana Oprea, duet artistic

Vadim s-a supărat pe concurenta iUmor atunci când ea a spus că nu mai are nimic să îi spună, timp în care el îi cerea să fie mai creativă.

Citește și: iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Diana Oprea e „zâna urbană” care i-a surprins pe toți cu un număr de umor cu și despre Delia

Vadim Tudor a vrut să îi arate Dianei că împreună ei pot face spectacol.

“Evoc pe gură versul și tu îl cânți”, i-a zis Vadim Tudor Dianei.

Cei doi au avut un moment artistic în care Vadim a recitat, iar concurenta iUmor a cântat versurile.

“Dar eu vreau să îmi spuneți odată pitica dracului. Eu de-asta am venit aici”, a mai spus Diana Oprea.

Despre iMai Mult Umor, disponibil integral pe AntenaPlay

Misiunea personajului Vadim Tudor este de a crește ”partidul” proaspăt înființat chiar în backstage-ul emisiunii iUmor. De-a lungul noului sezon iMai mult umor, Vadim stă de vorbă cu invitații speciali și concurenții noului sezon iUmor, pentru a descoperi membrii ideali de ”partid”, iar pe cei mai străluciți sau pe care Vadim îi consideră folositori ”partidului”, îi invită să semneze adeziunea.

Citește și: iUmor și iMai Mult Umor, lider de audiență seara trecută. Antena 1 a fost lider de piață la nivelul întregii zile

Vadim Tudor se pregătește și pentru viitoarele alegeri prezidențiale, iar pentru asta își caută o primă doamnă printre concurentele sezonului 12 iUmor. La un moment dat, Vadim Tudor își găsește aleasa, astfel că în acest sezon iMai mult umor are loc o cerere în căsătorie și un sărut neașteptat!

De-a lungul noului sezon iMai mult Umor, personajul Vadim Tudor are parte de tot felul de obstacole și provocări în backstage-ul emisiunii iUmor, de la faptul că bănuiește că ”Serviciile Secrete” vor să îi pună bețe în roate și să îi boicoteze emisiunea și până la convingerea că există spioni infiltrați în platoul iUmor, care au montat microfoane și camere în ”partidul” său, pentru că vor să îi facă rău.

Vlad Drăgulin s-a pregătit intens pentru acest personaj, pentru a aduce în fața telespectatorilor o impersonare cât mai amplă a lui Vadim Tudor, de la discurs, postură, voce și până la crizele de nervi reprezentative personajului, care își fac și ele simțită prezența în fiecare episod al show-ului, pe care nu trebuie să îl ratezi!

Vizionează integral episodul 11 din iMai mult umor pe AntenaPLAY!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x