Antena Căutare

iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 12. Vadim Tudor o cere de soție pe Anisia Gafton. Ce s-a întâmplat în biroul său

În episodul 12 de iMai mult umor, Vadim Tudor, personaj interpretat de Vlad Drăgulin, se întâlnește cu Anisia Gafton în biroul său.

vlad dragulin imai mult umor Galerie
Vadim Tudor o cere în căsătorie pe Anisia Gafton, dar lucrurile nu merg așa cum se aștepta comedianta. | Antena 1

Vadim Tudor stă de vorbă cu Anisia Gafton, invitata specială din această ediție. El o invită pe comediantă la el în birou și o laudă că e frumoasă și talentată.

Cu toate acestea, Vadim Tudor avea un scop clar stabilit în minte.

“Aici ia naștere un partid pentru România. Eu îmi caut soție falsă pentru alegerile de peste doi ani”, i-a spus Vadim Anisiei Gafton.

Vadim Tudor, cerere în căsătorie pentru Anisia Gafton

“Pot să fiu eu. Vrei?”, i-a zis Anisia.

“Păi asta spun, dar trebuie să îți dau niște teste”, a mai zis Vadim Tudor.

“Nu am Covid. Nu-mi da de inteligență că nu trec”, a zis Anisia.

Citește și: iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 11. Vadim Tudor, fața în față cu Diana Oprea. Ce i-a cerut concurenta iUmor

Vadim Tudor a avut, însă, altă condiție, aceea de a-I alege ținutele comediantei.

“De primă doamnă. Tu ești într-o relație acum? A aderat vreun bărbat la tine?”, a întrebat-o Vadim Tudor.

“Nu mai contează. (…) Eu vreau să fiu la Hollywwod și să fiu prima doamnă a lui Vadim”, a completat Anisia.

Apoi Vadim Tudor a vrut să facă o probă și s-a drept un reporter să vadă c ear putea spune Anisia despre viitorul ei soț.

“Vadim Tudor este de nota 20, în anul 2022”, spune Anisia.

Vadim nu a fost satisfăcut de răspunsul ei și a spus că dacă își dorea un asemenea răspuns, mergea la Viorica Dăncilă să o ceară de nevastă.

“Vai, nu cred că mă cere Vadim de soție!”, spune Anisia.

“Vezi că în public ieșirile astea nu-și au loc. Astea de Tarzan. (…) Am plecat de la o situație ipotetică, nu trebuia să te îndrăgostești”, i-a transmis Vadim Tudor viitoarei sale soții.

Despre iMai Mult Umor, disponibil integral pe AntenaPlay

Misiunea personajului Vadim Tudor este de a crește ”partidul” proaspăt înființat chiar în backstage-ul emisiunii iUmor. De-a lungul noului sezon iMai mult umor, Vadim stă de vorbă cu invitații speciali și concurenții noului sezon iUmor, pentru a descoperi membrii ideali de ”partid”, iar pe cei mai străluciți sau pe care Vadim îi consideră folositori ”partidului”, îi invită să semneze adeziunea.

Citește și: iUmor și iMai Mult Umor, lider de audiență seara trecută. Antena 1 a fost lider de piață la nivelul întregii zile

Vadim Tudor se pregătește și pentru viitoarele alegeri prezidențiale, iar pentru asta își caută o primă doamnă printre concurentele sezonului 12 iUmor. La un moment dat, Vadim Tudor își găsește aleasa, astfel că în acest sezon iMai mult umor are loc o cerere în căsătorie și un sărut neașteptat!

De-a lungul noului sezon iMai mult Umor, personajul Vadim Tudor are parte de tot felul de obstacole și provocări în backstage-ul emisiunii iUmor, de la faptul că bănuiește că ”Serviciile Secrete” vor să îi pună bețe în roate și să îi boicoteze emisiunea și până la convingerea că există spioni infiltrați în platoul iUmor, care au montat microfoane și camere în ”partidul” său, pentru că vor să îi facă rău.

Vlad Drăgulin s-a pregătit intens pentru acest personaj, pentru a aduce în fața telespectatorilor o impersonare cât mai amplă a lui Vadim Tudor, de la discurs, postură, voce și până la crizele de nervi reprezentative personajului, care își fac și ele simțită prezența în fiecare episod al show-ului, pe care nu trebuie să îl ratezi!

Vizionează integral episodul 12 din iMai mult umor pe AntenaPLAY!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x