Antena Căutare

iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 13. Vadim Tudor față în față cu Iulia Albu. Ce propunere îndrăzndeață i-a făcut vedetei

În episodul 13 de iMai Mult Umor, Vlad Drăgulin, în rolul lui Vadim Tudor, încearcă să o convingă pe Iulia Albu să intre în partidul lui.

iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 13. Vadim Tudor față în față cu Iulia Albu. Ce propunere îndrăzndeață i-a făcut vedetei Galerie
Vadim Tudor o invită pe Iulia Albu la el în partid, dar vedeta refuză. Care este motivul | Antena 1

Vadim Tudor are parte de o întâlnire de gradul zero cu nimeni alta decât excentrica Iulia Albu. Vedeta, care a venit să facă rost în ediția 13, intră în biroul lui pentru a pune țara la cale.

Dar intenția lui este una clară – vrea să o convingă pe Iulia Albu să intre în partidul lui.

„Vreau să te chem la mine în partid. Au aderat până acum mii și mii de oameni”, îi propune Vadim Tudor.

„Mii? E suficient ca să faci un partid?”, întreabă creatoarea de modă

„Nu. De asta trebuie să trec la următorul nivel. Să chem pietre grele, cum ești tu. Să aderi în partid cu inima”, îi explică acesta.

Citește și: iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 12. Vadim Tudor o cere de soție pe Anisia Gafton. Ce s-a întâmplat în biroul său

Vadim Tudor, deconspirat de Iulia Albu

Însă, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg pentru Vadim Tudor. Iulia Albu îi refuză invitația și îl deconspiră pe președintele partidului.

„Sună toxic U.R.A.N.I.U. Nu ți se pare că sună cumva radioactiv?”, spune îngrijorată Iulia Albu.

„Acesta nu era numele inițial pe care l-am gândit. Era PLUMB. Am fost boicotat”, dezvăluie, în premieră, Vadim Tudor.

După ce i-a refuzat invitația, plictisită de discuție, Iulia Albu spune că îi cad pleoapele de somn și îl întreabă pe Vadim Tudor dacă îi poate arăta pleopele lui, ascunse sub ochelarii de soare.

„Nu pot. Pentru că o să dispar. Asta a fost înțelegerea mea cu Dumnezeu. Dacă o să mă întrebe cineva de pleoape, să nu le arăt niciodată”, a explicat Vadim Tudor.

Despre iMai Mult Umor, disponibil integral pe AntenaPlay

Misiunea personajului Vadim Tudor este de a crește ”partidul” proaspăt înființat chiar în backstage-ul emisiunii iUmor. De-a lungul noului sezon iMai mult umor, Vadim stă de vorbă cu invitații speciali și concurenții noului sezon iUmor, pentru a descoperi membrii ideali de ”partid”, iar pe cei mai străluciți sau pe care Vadim îi consideră folositori ”partidului”, îi invită să semneze adeziunea.

Citește și: iUmor și iMai Mult Umor, lider de audiență seara trecută. Antena 1 a fost lider de piață la nivelul întregii zile.

Vadim Tudor se pregătește și pentru viitoarele alegeri prezidențiale, iar pentru asta își caută o primă doamnă printre concurentele sezonului 12 iUmor. La un moment dat, Vadim Tudor își găsește aleasa, astfel că în acest sezon iMai mult umor are loc o cerere în căsătorie și un sărut neașteptat!

De-a lungul noului sezon iMai mult Umor, personajul Vadim Tudor are parte de tot felul de obstacole și provocări în backstage-ul emisiunii iUmor, de la faptul că bănuiește că ”Serviciile Secrete” vor să îi pună bețe în roate și să îi boicoteze emisiunea și până la convingerea că există spioni infiltrați în platoul iUmor, care au montat microfoane și camere în ”partidul” său, pentru că vor să îi facă rău.

Vlad Drăgulin s-a pregătit intens pentru acest personaj, pentru a aduce în fața telespectatorilor o impersonare cât mai amplă a lui Vadim Tudor, de la discurs, postură, voce și până la crizele de nervi reprezentative personajului, care își fac și ele simțită prezența în fiecare episod al show-ului, pe care nu trebuie să îl ratezi!

Vizionează integral episodul 12 din iMai mult umor pe AntenaPLAY!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x