Căutare Live

iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 4. Bogdan Horga a fost încântat să îl cunoască pe Vadim Tudor. “Nu mai joc”

În episodul 4 de iMai mult umor, Vlad Drăgulin deghizat în Vadim Tudor, se întâlnește în culise cu concurenții ediției 4 de iUmor sezonul 12.

În episodul 4 de iMai mult umor, Vlad Drăgulin deghizat în Vadim Tudor, se întâlnește în culise cu concurenții ediției 4 de iUmor sezonul 12.

Antena 1

Vadim Tudor se întâlnește în culise cu concurentul Bogdan Horga pe care îl invită în biroul său. Vadim l-a întrebat pe Bogdan dacă numele lui e românesc, fiind curios de unde vine Horga.

“Ca la morgă, doar că e Horga”, a zis Bogdan.

Bogdan Horga a spus că e actor și că îl pasionează agricultura.

“Mi se pare fenomenal, domnule! Actor în brazdă. Pentru că agricultura este maica specie ăsteia care îi oferă de mâncare”, a zis Vadim.

Bogdan Horga, discuții despre agricultură cu Vadim Tudor

Vadim Tudor l-a întrebat pe Bogdan dacă s-a confruntat vreodată cu probleme în agricultură.

“M-am lovit de multe probleme. În primul rând, nu am cultură pentru agricultură. (…) Înseamnă că n-am școală în domeniu. Toată lumea face agricultură în ziua de azi”, spune Bogdan Horga.

Citește și: iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 3. Reacția lui Vadim Tudor despre dansul din bust al concurentei Ella Dima

“Foarte mulți nu o fac cum trebuie pentru că din câte înțelegem nu mai lucrăm pentru noi. (…) Pământurile noastre au fost furate”, a mai adăugat Vadim Tudor.

Bogdan a recunoscut că lucrează, de fapt, petru un olandez.

“Rușine! Ar trebui să vă fie rușine! (…) Nu este nimeni mai român decât Vadim Tudor”, a mai zis Vadim.

Atunci când l-a întrebat ce va face azi pe scena iUmor, Bogdan s-a supărat și a spus că va pleca acasă.

“Nu mai joc”, a zis concurentul iUmor.

Bogdan a spus că nu s-a supărat, el oricum venise doar să facă cunoștiință cu Vadim și apoi să plece. Vadim l-a convins pe Bogdan să adere la partidul său.

Despre iMai Mult Umor, disponibil integral pe AntenaPlay

Misiunea personajului Vadim Tudor este de a crește ”partidul” proaspăt înființat chiar în backstage-ul emisiunii iUmor. De-a lungul noului sezon iMai mult umor, Vadim stă de vorbă cu invitații speciali și concurenții noului sezon iUmor, pentru a descoperi membrii ideali de ”partid”, iar pe cei mai străluciți sau pe care Vadim îi consideră folositori ”partidului”, îi invită să semneze adeziunea.

Vadim Tudor se pregătește și pentru viitoarele alegeri prezidențiale, iar pentru asta își caută o primă doamnă printre concurentele sezonului 12 iUmor. La un moment dat, Vadim Tudor își găsește aleasa, astfel că în acest sezon iMai mult umor are loc o cerere în căsătorie și un sărut neașteptat!

Citește și: iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 2. Cum a reacționat Delia când l-a întâlnit pe Vadim Tudor în culisele iUmor

De-a lungul noului sezon iMai mult Umor, personajul Vadim Tudor are parte de tot felul de obstacole și provocări în backstage-ul emisiunii iUmor, de la faptul că bănuiește că ”Serviciile Secrete” vor să îi pună bețe în roate și să îi boicoteze emisiunea și până la convingerea că există spioni infiltrați în platoul iUmor, care au montat microfoane și camere în ”partidul” său, pentru că vor să îi facă rău.

Vlad Drăgulin s-a pregătit intens pentru acest personaj, pentru a aduce în fața telespectatorilor o impersonare cât mai amplă a lui Vadim Tudor, de la discurs, postură, voce și până la crizele de nervi reprezentative personajului, care își fac și ele simțită prezența în fiecare episod al show-ului, pe care nu trebuie să îl ratezi!

Zodii norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Astrele spun că există trei zodii cu adevărat norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie...
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022. Leii primesc o sumă importantă de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. Planetele...
Ultimele știri
x