Antena Căutare

iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 4. Bogdan Horga a fost încântat să îl cunoască pe Vadim Tudor. “Nu mai joc”

În episodul 4 de iMai mult umor, Vlad Drăgulin deghizat în Vadim Tudor, se întâlnește în culise cu concurenții ediției 4 de iUmor sezonul 12.

vlad dragulin imai mult umor Galerie
În episodul 4 de iMai mult umor, Vlad Drăgulin deghizat în Vadim Tudor, se întâlnește în culise cu concurenții ediției 4 de iUmor sezonul 12. | Antena 1

Vadim Tudor se întâlnește în culise cu concurentul Bogdan Horga pe care îl invită în biroul său. Vadim l-a întrebat pe Bogdan dacă numele lui e românesc, fiind curios de unde vine Horga.

“Ca la morgă, doar că e Horga”, a zis Bogdan.

Bogdan Horga a spus că e actor și că îl pasionează agricultura.

“Mi se pare fenomenal, domnule! Actor în brazdă. Pentru că agricultura este maica specie ăsteia care îi oferă de mâncare”, a zis Vadim.

Bogdan Horga, discuții despre agricultură cu Vadim Tudor

Vadim Tudor l-a întrebat pe Bogdan dacă s-a confruntat vreodată cu probleme în agricultură.

“M-am lovit de multe probleme. În primul rând, nu am cultură pentru agricultură. (…) Înseamnă că n-am școală în domeniu. Toată lumea face agricultură în ziua de azi”, spune Bogdan Horga.

Citește și: iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 3. Reacția lui Vadim Tudor despre dansul din bust al concurentei Ella Dima

“Foarte mulți nu o fac cum trebuie pentru că din câte înțelegem nu mai lucrăm pentru noi. (…) Pământurile noastre au fost furate”, a mai adăugat Vadim Tudor.

Bogdan a recunoscut că lucrează, de fapt, petru un olandez.

“Rușine! Ar trebui să vă fie rușine! (…) Nu este nimeni mai român decât Vadim Tudor”, a mai zis Vadim.

Atunci când l-a întrebat ce va face azi pe scena iUmor, Bogdan s-a supărat și a spus că va pleca acasă.

“Nu mai joc”, a zis concurentul iUmor.

Bogdan a spus că nu s-a supărat, el oricum venise doar să facă cunoștiință cu Vadim și apoi să plece. Vadim l-a convins pe Bogdan să adere la partidul său.

Despre iMai Mult Umor, disponibil integral pe AntenaPlay

Misiunea personajului Vadim Tudor este de a crește ”partidul” proaspăt înființat chiar în backstage-ul emisiunii iUmor. De-a lungul noului sezon iMai mult umor, Vadim stă de vorbă cu invitații speciali și concurenții noului sezon iUmor, pentru a descoperi membrii ideali de ”partid”, iar pe cei mai străluciți sau pe care Vadim îi consideră folositori ”partidului”, îi invită să semneze adeziunea.

Vadim Tudor se pregătește și pentru viitoarele alegeri prezidențiale, iar pentru asta își caută o primă doamnă printre concurentele sezonului 12 iUmor. La un moment dat, Vadim Tudor își găsește aleasa, astfel că în acest sezon iMai mult umor are loc o cerere în căsătorie și un sărut neașteptat!

Citește și: iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 2. Cum a reacționat Delia când l-a întâlnit pe Vadim Tudor în culisele iUmor

De-a lungul noului sezon iMai mult Umor, personajul Vadim Tudor are parte de tot felul de obstacole și provocări în backstage-ul emisiunii iUmor, de la faptul că bănuiește că ”Serviciile Secrete” vor să îi pună bețe în roate și să îi boicoteze emisiunea și până la convingerea că există spioni infiltrați în platoul iUmor, care au montat microfoane și camere în ”partidul” său, pentru că vor să îi facă rău.

Vlad Drăgulin s-a pregătit intens pentru acest personaj, pentru a aduce în fața telespectatorilor o impersonare cât mai amplă a lui Vadim Tudor, de la discurs, postură, voce și până la crizele de nervi reprezentative personajului, care își fac și ele simțită prezența în fiecare episod al show-ului, pe care nu trebuie să îl ratezi!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video iMai mult Umor, cu Vlad Drăgulin | Sezonul 4 - Episodul 14 iMai mult Umor, cu Vlad Drăgulin | Sezonul 4 - Episodul 14 Vineri, 02.12.2022, 11:38
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr Joi, 29.02.2024, 09:31
iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 2, sezonul 16. Delia vine cu o propunere larg acceptată de ”electorat”

iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 2, sezonul 16. Delia vine cu o propunere larg acceptată de ”electorat”

Distracția continuă în sezonul 16 iUmor cu iMai Mult Umor, prezentator fiind Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette. În fiecare duminică, ora 21:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Duminica, 25.02.2024, 15:15
iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 1, sezonul 16. Jurații iUmor candidează la Președinție. Ce legi vor să dea?

iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 1, sezonul 16. Jurații iUmor candidează la Președinție. Ce legi vor să dea?

Începe cel de-al 16-lea sezon iUmor. Distracția continuă cu iMai Mult Umor, prezentator fiind Omul cu Tourette. Nu pierde marea premieră, duminică, 18 februarie, ora 21:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Vineri, 16.02.2024, 16:46
Vlad Drăgulin îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila la iMai Mult Umor

Vlad Drăgulin îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila la iMai Mult Umor

În cel de-al 13-lea sezon iUmor, care va avea premiera vineri, 9 septembrie, de la 20.30, la Antena 1, actorul Vlad Drăgulin revine cu un nou sezon al serialului iMai Mult Umor.

Miercuri, 31.08.2022, 14:14
iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin,episodul 15. Momentul în care Vadim Tudor îl dă afară pe Vlad Barbu din biroul său. Care e motivul

iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin,episodul 15. Momentul în care Vadim Tudor îl dă afară pe Vlad Barbu din biroul său. Care e motivul

În episodul 15 și ultimul de iMai mult umor, în sezonul 3, Vlad Drăgulin deghizat în Vadim Tudor, s-a bucurat de finala iUmor alături de concurenții care l-au ajutat cu alegerile în partidul său.

Luni, 23.05.2022, 02:13
Ultimele știri
x