Antena Căutare

iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 2. Cum a reacționat Delia când l-a întâlnit pe Vadim Tudor în culisele iUmor

În episodul 2 de iMai Mult Umor, din sezonul 3, găzduit de Vadim Tudor, stimabilul domn se întâlnește în culise cu o parte dintre concurenții iUmor.

vadim tudor la imai mult umor, impersonat de vlad dragulin Galerie
În episodul 2 de iMai Mult Umor, din sezonul 3, găzduit de Vadim Tudor, stimabilul domn se întâlnește în culise cu o parte dintre concurenții iUmor. | Antena 1

Vadim Tudor i-a convocat pe concurenți, pe rând, pentru a avea o discuție privată. Mai întâi a stat de vorbă cu Amalia Struț pe care a confundat-o cu o balerină.

“Tu faci parte din corpul de balet? De unde te-au adus ăștia? De la Constantin Tănase?”, i-a zis Vadim frumoasei concurente.

Amalia s-a fâstâcit și a spus că nu poate să îi ofere această informație.

Delia îl întâlnește pe Vadim Tudor în culisele iUmor

“Dar ce ești, draga? Matahari? Cine te-a adus aicea? Ești agent secret? Ești spion?”, i-a spus nervos Vadim.

În biroul său, Vadim l-a invitat pe Alin Burlacu și s-a mirat de felul în care arată, de piercing-urile sale și îmbrăcămintea lui.

Citește și: Radu Giurcă este primul finalist al sezonului 12 iUmor

“O să îl iau pe amicul meu Marcus Aurelius și te încing cu el”, l-a amenițat Vadim pe Alin, fiind deja nervos pentru că nu îi explica în ce consta numărul lui de pe scena iUmor.

“S-a plecat de la umorul lui Ion Pribeagu și s-a ajuns la umorul valahului”, a spus Vadim Tudor, după ce a auzit o glumă de-a lui Alin despre înălțimea sa.

După ce a găsit tabloul pe care îl căuta, un portret al său, Vadim i-a arătat pictura și lui Mihai Bendeac, dar și Deliei. Delia a fost impresionată de pictură și a spus că e foarte frumoasă.

Despre iMai Mult Umor, disponibil integral pe AntenaPlay

Misiunea personajului Vadim Tudor este de a crește ”partidul” proaspăt înființat chiar în backstage-ul emisiunii iUmor. De-a lungul noului sezon iMai mult umor, Vadim stă de vorbă cu invitații speciali și concurenții noului sezon iUmor, pentru a descoperi membrii ideali de ”partid”, iar pe cei mai străluciți sau pe care Vadim îi consideră folositori ”partidului”, îi invită să semneze adeziunea.

Citește și: iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin. Vadim Tudor și-a făcut partid în culiele iUmor. L-a sunat pe Marian și a ieșit show

Vadim Tudor se pregătește și pentru viitoarele alegeri prezidențiale, iar pentru asta își caută o primă doamnă printre concurentele sezonului 12 iUmor. La un moment dat, Vadim Tudor își găsește aleasa, astfel că în acest sezon iMai mult umor are loc o cerere în căsătorie și un sărut neașteptat!

De-a lungul noului sezon iMai mult Umor, personajul Vadim Tudor are parte de tot felul de obstacole și provocări în backstage-ul emisiunii iUmor, de la faptul că bănuiește că ”Serviciile Secrete” vor să îi pună bețe în roate și să îi boicoteze emisiunea și până la convingerea că există spioni infiltrați în platoul iUmor, care au montat microfoane și camere în ”partidul” său, pentru că vor să îi facă rău.

Vlad Drăgulin s-a pregătit intens pentru acest personaj, pentru a aduce în fața telespectatorilor o impersonare cât mai amplă a lui Vadim Tudor, de la discurs, postură, voce și până la crizele de nervi reprezentative personajului, care își fac și ele simțită prezența în fiecare episod al show-ului, pe care nu trebuie să îl ratezi!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x