Antena Căutare

iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 5. Vadim Tudor a cerut-o de soție pe Roxana Condurache: „Urmează să te pup”

În episodul 5 de iMai Mult Umor, Vadim Tudor, interpretat de Vlad Drăgulin a cerut-o în căsătorie pe concurenta Roxana Condurache, iar tânăra a acceptat.

Colaj cu Vadim Tudor și Roxana Condurache Galerie
Vadim Tudor a cerut-o de soție pe Roxana Condurache | Antena 1

Vadim Tudor, interpretat de Vlad Drăgulin, vrea să candideze la prezidențiale și pentru asta are nevoie de o primă doamnă. Așadar, în episodul 5 de iMai Mult Umor a avut loc o cerere în căsătorie. Vadim Tudor i-a ofert un inel cu diamante concurentei Roxana Condurache.

„Suntem alături de Mariana Condurache”, a început Vadim Tudor dialogul co Roxana Condurache.

„Bună ziua! Mă numesc Roxana Condurache” , i-a răspuns concurenta

„Aici toată lumea este Mariana. Ce părere ai de numele acestui partid?”, a întrebat Vadim Tudor.

„Da, da. U.R.A.N.I.U. Dumneavoastră l-ați ales?”, a întrebat Roxana Condurache

„Nu. S-a petrecut un accident. Am fost sabotat la tipografie”, a răspuns Vadim Tudor.

Pornind de la numele partidului: „Uniunea Romnilor Atotștiutori”, Roxana Condurache l-a întrebat pe Vadim Tudor dacă știe cu cine se va mărita ea.

Vadim Tudor a cerut-o în căsătorie pe Roxana Condurache

„Uite că fix aici am vrut să te aduc, scumpa mea. Eu voi fi viitorul tău soț, dacă și matale o să binevoiești. Eu mă pregătesc pentru prezidențialele din 2024 și am nevoie de o primă doamnă. Nu mai sunt însurat. Asta e o altă viață, o altă paradigmă”.

Roxana Condurache i-a cerut lui Vadim Tudor un inel cu diamnate, iar Vadim Tudor s-a conformat: „Nu se așază Vadim Tudor pentru nimeni în genunchi. Tu și cu mine vom da naștere unui nou copil care se va numi România cea nouă. Vrei să fii soția mea? Te iubesc!”, a spus Vadim Tudor, iar Roxana Condurache a spus: „Da! Și eu te iubesc”.

La final cei doi au avut parte și de un sărut: „Urmează să te pup. E a mea, domnule! Mi s-au tăiat puțin picioarele”, a spus Vadim Tudor.

Despre iMai Mult Umor, disponibil integral pe AntenaPlay

Misiunea personajului Vadim Tudor este de a crește ”partidul” proaspăt înființat chiar în backstage-ul emisiunii iUmor. De-a lungul noului sezon iMai mult umor, Vadim stă de vorbă cu invitații speciali și concurenții noului sezon iUmor, pentru a descoperi membrii ideali de ”partid”, iar pe cei mai străluciți sau pe care Vadim îi consideră folositori ”partidului”, îi invită să semneze adeziunea.

Vadim Tudor se pregătește și pentru viitoarele alegeri prezidențiale, iar pentru asta își caută o primă doamnă printre concurentele sezonului 12 iUmor. La un moment dat, Vadim Tudor își găsește aleasa, astfel că în acest sezon iMai mult umor are loc o cerere în căsătorie și un sărut neașteptat!

Citește și: iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 2. Cum a reacționat Delia când l-a întâlnit pe Vadim Tudor în culisele iUmor

De-a lungul noului sezon iMai mult Umor, personajul Vadim Tudor are parte de tot felul de obstacole și provocări în backstage-ul emisiunii iUmor, de la faptul că bănuiește că ”Serviciile Secrete” vor să îi pună bețe în roate și să îi boicoteze emisiunea și până la convingerea că există spioni infiltrați în platoul iUmor, care au montat microfoane și camere în ”partidul” său, pentru că vor să îi facă rău.

Vlad Drăgulin s-a pregătit intens pentru acest personaj, pentru a aduce în fața telespectatorilor o impersonare cât mai amplă a lui Vadim Tudor, de la discurs, postură, voce și până la crizele de nervi reprezentative personajului, care își fac și ele simțită prezența în fiecare episod al show-ului, pe care nu trebuie să îl ratezi!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x