Antena Căutare

iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 7. Vadim Tudor, în conflict cu Carlos Santos. “Nici taurul nu se sperie de tine”

În epicsodul 7 de iMai Mult Umor, Vlad Drăgulin, în rolul lui Vadim Tudor, încearcă să îi convingă pe concurenți să intre în partidul lui.

vlad dragulin imai mult umor Galerie
În epicsodul 7 de iMai Mult Umor, Vlad Drăgulin, în rolul lui Vadim Tudor, încearcă să îi convingă pe concurenți să intre în partidul lui. | Antena 1

Vadim Tudor se întâlnește în culise cu toreadorul Carlos Santos. Toreadorul a încercat să îl cucerească și pe Vadim, cu mișcările specifice pe care le-a făcut pe scenă, în fața lui Mihai Bendeac, dar politicianul s-a enervat.

Vadim i-a explicat că el e europarlamentar și senator, iar Carlos a spus că nu e un fan al oamenilor care lucrează în politică. Acela a fost momentul în care Vadim Tudor a ajuns la capătul răbdărilor și a început să țipe la matadorul care se afla la el în birou.

Vadim Tudor față în față cu matadorul Carlos Santos

“Marș de-aici!”, i-a strigat Vadim Tudor concurentului iUmor, fiind extrem de supărat pe el.

Carlos Santos l-a rugat să se calmeze și i-a spus că nu a vrut să îl supere.

Citește și: iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 5. Vadim Tudor a cerut-o de soție pe Roxana Condurache: „Urmează să te pup”

“Nici taurul nu se sperie de tine”, i-a mai spus Vadim Tudor.

Carlos a cerut și el dreptul la replică. După ce I l-a acordat Vadim Tudor, matadorul a început să facă mișcările pe care le face de regulă la coridă, de parcă Vadim ar fi un taur.

Vadim Tudor și-a pregătit pumnii, gata să îl lovească pe concurentul iUmor.

“Oprește interviul ăsta că am ajuns departe”, a zis Vadim Tudor celor care făceau materialul.

Despre iMai Mult Umor, disponibil integral pe AntenaPlay

Misiunea personajului Vadim Tudor este de a crește ”partidul” proaspăt înființat chiar în backstage-ul emisiunii iUmor. De-a lungul noului sezon iMai mult umor, Vadim stă de vorbă cu invitații speciali și concurenții noului sezon iUmor, pentru a descoperi membrii ideali de ”partid”, iar pe cei mai străluciți sau pe care Vadim îi consideră folositori ”partidului”, îi invită să semneze adeziunea.

Citește și: iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 6. Vadim Tudor, față în față cu Alina Rîbu. "Dezinfectează-te de-aici!"

Vadim Tudor se pregătește și pentru viitoarele alegeri prezidențiale, iar pentru asta își caută o primă doamnă printre concurentele sezonului 12 iUmor. La un moment dat, Vadim Tudor își găsește aleasa, astfel că în acest sezon iMai mult umor are loc o cerere în căsătorie și un sărut neașteptat!

De-a lungul noului sezon iMai mult Umor, personajul Vadim Tudor are parte de tot felul de obstacole și provocări în backstage-ul emisiunii iUmor, de la faptul că bănuiește că ”Serviciile Secrete” vor să îi pună bețe în roate și să îi boicoteze emisiunea și până la convingerea că există spioni infiltrați în platoul iUmor, care au montat microfoane și camere în ”partidul” său, pentru că vor să îi facă rău.

Vlad Drăgulin s-a pregătit intens pentru acest personaj, pentru a aduce în fața telespectatorilor o impersonare cât mai amplă a lui Vadim Tudor, de la discurs, postură, voce și până la crizele de nervi reprezentative personajului, care își fac și ele simțită prezența în fiecare episod al show-ului, pe care nu trebuie să îl ratezi!

Vizionează integral episodul 6 din iMai mult umor pe AntenaPLAY!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x