Antena Căutare

iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 8. Mentalistul Kevin Micoud i-a citit gândurile lui Vadim Tudor. Ce a ieșit

În episodul 8 din iMai mult umor, Vadim Tudor se întâlnește în culise cu mentalistul Kevin Micoud, care a venit tocmai din Franța cu un număr extraordinar de magie.

vlad dragulin imai mult umor Galerie
În episodul 8 din iMai mult umor, Vadim Tudor se întâlnește în culise cu mentalistul Kevin Micoud, care a venit tocmai din Franța cu un număr extraordinar de magie. | Antena 1

Vadim Tudor l-a invitat în biroul său pe concurentul iUmor Kevin Micoud, care i-a lăsat pe toți cu gura căscată după ce le-a arătat tuturor cât de talentat e ca mentalist.

Alături de ei s-a aflat și Ionuț Radu Negrișanu, concurentul care a făcut stand-up.

Vadim a spus despre Kevin că el se laudă că poate citi gânduri și vrea să oprească nașterea partidului său. Ionuț a venit pe post de traducător.

Vadim Tudor față în față cu mentalistul Kevin Micoud

“Întreabă-l dacă l-a trimis Macron la furat”, a zis Vadim.

Ionuț i-a transmis lui Vadim Tudor că Macron l-a trimis pe Kevin să aducă pace.

Citește și: iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 6. Vadim Tudor, față în față cu Alina Rîbu. "Dezinfectează-te de-aici!"

“Ăsta vine din țara orgiilor. Eu îl invit la mine în creier”, i-a transmis Vadim lui Kevin.

Kevin a zis că vrea să fie numit Ministrul Mentalismului din România dacă Vadim în lasă să pătrundă la el în creier, dar Vadim Tudor nu a fost de acord.

Cu toate acestea, Vadim l-a provocat pe Kevin să îi citească gândurile. Kevin i-a cerut lui Vadim o carte și l-a rugat să îi spună primul cuvânt de pe o pagină pe care a ales-o el.

Vadim Tudor a găsit cuvântul “dacă” la începutul paginii, iar Kevin a ghicit.

Despre iMai Mult Umor, disponibil integral pe AntenaPlay

Misiunea personajului Vadim Tudor este de a crește ”partidul” proaspăt înființat chiar în backstage-ul emisiunii iUmor. De-a lungul noului sezon iMai mult umor, Vadim stă de vorbă cu invitații speciali și concurenții noului sezon iUmor, pentru a descoperi membrii ideali de ”partid”, iar pe cei mai străluciți sau pe care Vadim îi consideră folositori ”partidului”, îi invită să semneze adeziunea.

Citește și: iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 7. Vadim Tudor, în conflict cu Carlos Santos. “Nici taurul nu se sperie de tine”

Vadim Tudor se pregătește și pentru viitoarele alegeri prezidențiale, iar pentru asta își caută o primă doamnă printre concurentele sezonului 12 iUmor. La un moment dat, Vadim Tudor își găsește aleasa, astfel că în acest sezon iMai mult umor are loc o cerere în căsătorie și un sărut neașteptat!

De-a lungul noului sezon iMai mult Umor, personajul Vadim Tudor are parte de tot felul de obstacole și provocări în backstage-ul emisiunii iUmor, de la faptul că bănuiește că ”Serviciile Secrete” vor să îi pună bețe în roate și să îi boicoteze emisiunea și până la convingerea că există spioni infiltrați în platoul iUmor, care au montat microfoane și camere în ”partidul” său, pentru că vor să îi facă rău.

Vlad Drăgulin s-a pregătit intens pentru acest personaj, pentru a aduce în fața telespectatorilor o impersonare cât mai amplă a lui Vadim Tudor, de la discurs, postură, voce și până la crizele de nervi reprezentative personajului, care își fac și ele simțită prezența în fiecare episod al show-ului, pe care nu trebuie să îl ratezi!

Vizionează integral episodul 6 din iMai mult umor pe AntenaPLAY!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x