Antena Căutare

Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 3. Hai să vezi ce surprize din culise a pregătit!

Vlad Drăgulin e pregătit să ne arate tot ce se întâmplă în culise cu concurenții, jurații și prezentatorii iUmor în episodul 3 al show-ului său intitulat iMai mult Umor.

vlad dragulin imai mult umor Galerie
Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 3 | antena 1

În episodul 3 al show-ului iMai Mult Umor, Vlad Drăgulin se întâlnește în culise cu sosia sa, Malone, dar și cu domnișoara cuceritoare Andra Bucur. Iar bucuria sa este mare!

Prima întâlnire din culise o are cu concurentul Mihai Coman. Vlad Drăgulin mănâncă în timp ce vorbește cu el, demonstrând că se poate munci și atunci când ești în pauză.

„Cine ți-a zis matale că ești talentat?”, îi spune Vlad Drăgulin lui Mihai. Concurentul a răspuns că soția lui l-a susținut mereu.

Citește și: Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 1. Hai să vezi ce surprize din culise a pregătit!

Grăbit să plece acasă mai repede, Drăgulin o grăbea pe domnișoara de la machiaj să îl machieze mai repede pe Mihai Bendeac pentru a începe jurizarea.

„Vezi să nu îi greșești ochiu că dup-aia nu mai poți să îți dai seama care e Cheloo și care e el”, spune Drăgulin stârnind hohote de râs.

Umătoarea „concursară” cu care a vorbit în culise a fost Andra Bucur, venind special să vadă numărul ei și cum și l-a pregătit.

După ce Andra a descris cum descrie o zi din viața ei, Drăgulin a spus că e gelos pentru că el muncește mult, în timp ce Andra spune că se duce la plajă și la spa.

Citește și: Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 2. Hai să vezi ce surprize din culise a pregătit!

„Nu pot să-ți permit să te întorci cu spatele la mine că mă nenorocești”, spune Vlad Drăgulin despre frumoasa concurentă. Ea le-a făcut și o demonstrație de twerk.

Vlad Drăgulin s-a întâlnit în culise și cu Roby Roberto și Malone.

„Nu mai strânge pumnii ăia când stai de vorbă cu mine, căpiatule care ești. Lăsă mâinile așa că mă simt amenințat de tine ”, a spus Vlad despre apariția lui Malone.

Vlad voia să scoată la iveală adevărul, încercând să afle care e clona dintre ei.

„Deci am descoperit încă trei viruși aicea, la fel de periculoși ca și corona”, spune Drăgulin despre cei trei concurenți.

Vlad Drăgulin, gazda show-ului “I mai mult Umor”

Serialul ”iMai mult Umor”, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție de audiții din cel de-al zecelea sezon iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe site-ul a1.ro.

”iMai mult Umor” este povestea nevăzută din spatele produsului finit ”iUmor”, este spectacolul din spatele spectacolului>, a spus Vlad Drăgulin. Actorul va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Niros, un producător perfecționist, și nu se va teme să pună toate întrebările incomode, atât persoanelor din echipă, cât și juraților sau concurenților.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x