Antena Căutare

Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 2. Hai să vezi ce surprize din culise a pregătit!

Vlad Drăgulin este pregătit de un nou episod în care arată publicului tot ce se întâmplă în culisele show-ului "iUmor".

Vlad Drăgulin îmbrăcat într-un costum negru Galerie
Vlad Drăgulin este pregătit cu un nou episod prin care arată publicului tot ce se întâmplă în culise

Vlad Drăgulin este pus pe șotii și foarte multă distracție în episodul din această seară, iar glumițele le are mereu la el. Prima concurentă abordată de către gazda emisiunii a fost Ionela Irimescu, care a fost luată la întrebări încă din prima clipă.

Actorul s-a pus în pielea producătorului, însă nu are atât de multă autoritate pentru a se impune și cele mai bune sfaturi le-a primit din partea personajului istoric, Kim Jong Un.

"Păi nu cred că trebuie să faci altceva decât să îl imiți pe producătorul emisiunii. Zici că e replica lui și bagă frica în oase, că n-are nimeni voie sau curajul să comenteze la el. Vrei mai mult? Nu se poate!", a fost răspunsul primit din partea liderului Coreean.

Citește și: Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 1. Hai să vezi ce surprize din culise a pregătit!

Vlad Drăgulin nu a vrut să treacă așa de rapid neobservat și le-a făcut o vizită și juraților, la cabina de machiaj, unde l-a salutat și amuzat pe Mihai Bendeac. Acesta nu s-a lăsat prea ușor și a decis să le prezinte telespectatorilor echipa de casting a emisiunii.

Printre concurenții cu care a mai vorbit Vlad se numără Alina Păduraru, care i-a povestit despre pasiunea sa pentru dansul la bară, dar și Nae Nicolae, care i-a oferit câteva sfaturi despre celebritate și cum să poți face ca să o ai.

Vlad Drăgulin la povești cu concurenta Bia Khalifa

Actorul pus pe glume a decis să o abordeze pe ultima concurentă din această seară și s-a prezentat ca producătorul show-ului, iar răspunsul tinerei a fost unul la care nu se aștepta.

"Dar n-ai față de producător." i-a spus concurenta, însă nici Vlad Drăgulin nu s-a lăsat prea rapid intimidat de replicile ei.

"Uite că nu te alege după față, te alege după minte. Mai vorbim noi, te căpiez, uită-te încoace la mine. Pune mâna pe teabă și lasă vrăjeala. Mai vorbim noi!", a fost răspunsul actorului carismatic.

Curios de ce a ales să îmbrace o lenjerie intimă din măști de protecție, Vlad Drăgulin nu a ezitat prea mult și a întrebat-o care este motivul, iar răspunsul concurentei a fost unul direct și amuzant, pentru a se proteja.

Citește și: iUmor, 21 februarie 2021. Bianca, Bia Khalifa, și momentul ei inedit de la iUmor. "Pari așa sărac că îți iei mâncare second hand"

Bia Khalifa s-a decis să îi arate actorului capodoperele sale, iar reacția lui a fost una pe măsura, mai multe atât, Vlad Dragulin a fost provocat de către aceasta să îi atingă bustul de-a dreptul generos.

Vlad Drăgulin, gazda show-ului “I mai mult Umor”

Serialul ”iMai mult Umor”, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție de audiții din cel de-al zecelea sezon iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe site-ul a1.ro.

”iMai mult Umor” este povestea nevăzută din spatele produsului finit ”iUmor”, este spectacolul din spatele spectacolului, a spus Vlad Drăgulin. Actorul va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Niros, un producător perfecționist, și nu se va teme să pună toate întrebările incomode, atât persoanelor din echipă, cât și juraților sau concurenților.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x