Antena Căutare

Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 1. Hai să vezi ce surprize din culise a pregătit!

Vlad Drăgulin e pregătit să ne arate tot ce se întâmplă în culise cu concurenții, jurații și prezentatorii iUmor cu show-ul său intitulat iMai mult Umor.

Pentru că nu putea să fie gaza propriei sale emisiuni îmbrăcat oricum, Vlad Drăgulin a spus că dorește să interpreteze un personaj, chiar pe cel care se află la cârma emisiunii iUmor. Astfel, actorul s-a îmbrăcat elegant în negru, și-a aranjat mustață, și-a potrivit pălăria, fiind gata să ne dezvăluie ce se întâmplă dincolo de decor, în culise.

Primul concurent cu care s-a întâlnit Drăgulin a fost Manuel Miru. Gazda show-ului s-a recomandat ca fiind șeful întregii echipe și s-a recomandat cu numele de Niros. El se laudă că este și șeful de la X Factor și primește mereu telefoane.

Vlad Drăgulin la povești cu concurenta care înghite săbii

Următoarea concurentă pe care Vlad Drăgulin a întâlnit-o în culise a fost Fibi, concurenta care a înghițit săbii. Plin de emoții, el s-a prezentat Niros, iar Fibi i-a povestit exact ce înseamnă numele el, Eyewalker.

Vlad a întrebat-o ce părere au părinții ei despre ocupația stranie pe care o are, iar Fibi a dezvăluit că tatăl ei nu prea e de acord cu ceea ce face. După ce Vlad Drăgulin a aflat că frumoasa concurentă are un iubit, a spus că nu ar mai vrea să stea la povești cu ea.

Citește și: Vladimir Putin, roast istoric în prima ediție iUmor din cel de-al zecelea sezon

Vlad a plecat în căutarea lui Mihai Bendeac, dar juratul l-a evitat pe cât a putut. Între timp, gazda show-ului I mai mult Umor s-a întâlnit cu Florin Gheorghe și i-a spus că e deosebit de talentat.

“Faptul că te știi și cu Micutzu, pentru mine contează foarte mult părerea lui Micutzu. E un adevărat profesionist”, a adăugat Vlad Drăgulin.

Următorul pe lista întâlnirilor sale din culise a fost Vladimir Putin pe care l-a întrebat ce descoperiri a făcut în perioada de pandemia.

“E mult mai bine să ai ce să faci decât să n-ai ce să faci”, a mărturisit Putin.

După ce a mai verificat o parte dintre angajați să vadă dacă își fac treaba, Vlad s-a întâlinit în culise și cu Elena Albu, care spunea că nu știe de ce a venit la această emisiune.

Citește și: Surpriză pentru Mihai Bendeac în cel de-al zecelea sezon iUmor 2021: "Cum adică e ziua mea?!"

Vlad Drăgulin, gazda show-ului “I mai mult Umor”

Serialul ”iMai mult Umor”, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție de audiții din cel de-al zecelea sezon iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe site-ul a1.ro.

”iMai mult Umor” este povestea nevăzută din spatele produsului finit ”iUmor”, este spectacolul din spatele spectacolului>, a spus Vlad Drăgulin. Actorul va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Niros, un producător perfecționist, și nu se va teme să pună toate întrebările incomode, atât persoanelor din echipă, cât și juraților sau concurenților.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x