Antena Căutare

Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 4. Hai să vezi ce surprize din culise a pregătit!

Vlad Drăgulin a venit pregătit și cu multă energie pentru cel de-al patrulea episod, în care publicul poate vedea tot ceea ce se întâmplă în spatele culiselor "iUmor".

Vlad Drăgulin îmbrăcat într-un costum negru și cu pălărie Galerie
Vlad Drăgulin a venit pregătit și cu multă energie

Vlad Drăgulin s-a întors pe platourile iUmor cu forțe proaspete și pregătit pentru un nou episod plin de umor. Ediția patru a emisiunii a fost una spectaculoasă și cu foarte multe surprize, însă și gazda show-ului "iMai mult Umor" este pusă pe șotii și glume savuroase.

Ziua de filmare a început bine pentru concurenți, jurați, cât și pentru Vlad Drăgulin, care a încercat să își conumse energiile negative într-un mod remarcabil. Acesta le-a prezentat telespectatorilor scrisoarea pe care Delia a primit-o din partea unui fan înfocat.

Prima întâlnire din culise o are cu concurentul Andrei Gădălean, pe care l-a luat imediat la întrebări. Deși a încercat să poarte o discuție cu tânărul concurent, atenția lui Vlad Drăgulin a fost acaparată de frumoasele fete din trupa Vogue, care se aflau prin preajama sa.

Nici Marie Jeanette nu a scăpat de un interviu cu actorul pus pe glume. Acesta și-a dorit să afle că moment a pregătit concurenta pentru ediția patru a noului sezon iUmor.

Citește și: Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 3. Hai să vezi ce surprize din culise a pregătit!

"Ce o să faci astăzi domnișoara?", a întrebat-o Vlad Drăgulin, iar răspunsul tinerei nu a încetat să apară.

"Astăzi încercăm să facem un număr mai bun de stand-up, dar ne vom baza pe tot hate-ul primit data trecută, pentru că este delicios.", a spus Marie Jeannette, ca mai apoi să afirme că a primit foarte mult hate ultima oară.

Vlad Drăgulin și Marilyn Monroe, întâlnire de gradul 0 în culise

După ce a luat pe toată lumea la rost, Vlad Drăgulin a ținut neapărat să o abordeze și pe frumoasa Anca Dinicu, care intrase foarte bine în pielea lui Marilyn Monroe. Cei doi au povestit împreună, iar personajul istoric l-a surprins pe actor încă din prima clipă cu talentul său inedit.

De asemenea, Vlad Drăgulin a vrut să afle cum s-a simțit Marilyn Monroe atunci când i-a fost ridicată rochia în sus și dacă a tras-o curentul.

"Nu, nu m-a tras curentul, pentru că a intrat curentul și eu a trebuit doar să deschid gura, iar curentul a ieșit", a fost explicația frumoasei blondine.

La final, Vlad Drăgulin i-a dăruit scrisoarea Deliei, însă cei doi s-au speriat puțin de desenul pe care îl avea. Actorul a considerat că asupra scrisorii este pusă o vrajă, iar pentru acest lucru a decis să o distrugă.

Citește și: Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 2. Hai să vezi ce surprize din culise a pregătit!

"A fost o zi foarte dificilă și cred că știu și cauza, cauza este scrisoarea aia. După ce am pus mâna pe scrisoarea aia nu a mai funcționat nimic.", a mărturisit actorul, vizibil amuzat de situație.

Vlad Drăgulin, gazda show-ului “I mai mult Umor”

Serialul ”iMai mult Umor”, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție de audiții din cel de-al zecelea sezon iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe site-ul a1.ro.

”iMai mult Umor” este povestea nevăzută din spatele produsului finit ”iUmor”, este spectacolul din spatele spectacolului, a spus Vlad Drăgulin. Actorul va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Niros, un producător perfecționist, și nu se va teme să pună toate întrebările incomode, atât persoanelor din echipă, cât și juraților sau concurenților.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x