Antena Căutare

Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 5. Hai să vezi ce surprize din culise a pregătit!

Vlad Drăgulin a venit pregătit și cu multă energie pentru cel de-al cincilea episod, în care publicul poate vedea tot ceea ce se întâmplă în spatele culiselor "iUmor".

vlad dragulin imai mult umor Galerie
Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 5 | antena 1

Vlad Drăgulin s-a întors pe platourile iUmor cu forțe proaspete și pregătit pentru un nou episod plin de umor. Ediția 5 a emisiunii a fost una spectaculoasă și cu foarte multe surprize, însă și gazda show-ului "iMai mult Umor" este pusă pe șotii și glume savuroase.

Astăzi, după ce a constat că până acum a avut așteptări prea mari de la “concursari”, Vlad Drăgulin spune că renunță la așteptări și pornește în culise, să afle mai multe despre noii concurenți ai ediției 5.

După ce a aflat care sunt concurenții noii ediții, Vlad Drăgulin a observat că s-a strecurat o greșeală pentru că pe foaie de concurenți Alexandra Stancu apărea drept Alexandru Stancu.

El a întâlnit-o pe frumoasa dansatoare și i-a arătat și ei greșeala.

Citește și: iUmor, 10 martie 2021. Roast istoric la iUmor. Anca Dinicu, deghizată în Marilyn Monroe, face spectacol cu glumele sale savuroase

“Să-ți zic frate sau să-ți zic soră?”, o întreabă Drăgulin.

“Sufletul nu are sex”, i-a spus Alexandra, care nu părea deranjată de această confunzie.

Vlad Drăgulin a trebuit să facă o mărturisire, spunând că lui îi e frică de dansatoarele la bară pentru că au o musculature foarte dezvoltată la brațe.

Următorul concurent cu care a stat de vorbă gazda emisiunii iMai mult Umor a fost Nechifor Bugeac, voievodul care vorbește limba română veche.

“Nu pot să vă urmăresc”, i-a spus Vlad Drăgulin concurentului iUmor.

La rând a urmat Mario Lopez.

“Stați așa că dau drumul la engleză”, ne avertizează Vlad Drăgulin înainte să înceapă scurtul interviu cu Mario.

Superstarul magiei, un om foarte modest, spune că a cunoscut succesul după ce a fost în sezonul 7 iUmor. După ce i-a arătat trei trucuri gazdei emisiunii, Vlad Drăgulin s-a declarant satisfăcut.

“Eram sigur, frate, că nu o să mă dezamăgească”, spune Vlad după ce a văzut momentul Alexandrei de pe scena iUmor, fiind fermecat de fizicul ei. După ce a văzut că a primit un singur LIKE, Vlad s-a dus la jurați să le ceară socoteală.

El a stat de vorbă cu Mihai Bendeac și i-a spus că Alexandra are umor și trebuia să primească votul tuturor.

Citește și: iUmor, 10 martie 2021. Stela Răducanu, moment special pe scenă. Cu ce i-a impresionat pe jurați și ce i-a spus lui Mihai Bendeac

În culise, Vlad Drăgulin s-a întâlnit și cu Natalia care a părut destul de intimidată de prezența lui.

După ce a aflat că scopul ei la această emisiune este să își bată joc de propria persoană, din spusele ei, Drăgulin a avut o cerință specială.

“Mai dă-mi exemple așa din viața ta când te-ai mai sinucis din punct de vedere social”, a rugat-o Vlad Drăgulin pe concurenta iUmor.

“Mi-am cam ucis fiecare relație”, spune Natalia.

Dintre Bendeac și Cheloo, Natalia a mărturisit că l-ar alege pe Cheloo.

Vlad Drăgulin, gazda show-ului “I mai mult Umor”

Serialul ”iMai mult Umor”, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție de audiții din cel de-al zecelea sezon iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe site-ul a1.ro.

”iMai mult Umor” este povestea nevăzută din spatele produsului finit ”iUmor”, este spectacolul din spatele spectacolului, a spus Vlad Drăgulin. Actorul va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Niros, un producător perfecționist, și nu se va teme să pună toate întrebările incomode, atât persoanelor din echipă, cât și juraților sau concurenților.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

Hai să (re) vezi toate episoadele aici!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x