Antena Căutare

iUmor, 10 martie 2021. Stela Răducanu, moment special pe scenă. Cu ce i-a impresionat pe jurați și ce i-a spus lui Mihai Bendeac

În ediția patru a sezonului 10 iUmor, Stela Răducanu urcă pe scenă mai determinată ca niciodată să îi convingă pe cei trei jurați de abilitățile sale inedite și de umorul său.

Stela Răducanu, moment special pe scenă Galerie
Stela Răducanu, moment special pe scenă

Stela Răducanu a venit pe scena "iUmor" cu două talente inedite. Concurenta a reușit să îi cucerească și pe ceilalți concurenți din culise cu abilitățile sale astrale. Aceasta le-a oferit toate informațiile necesare în ceea ce privește calitățile și defectele fiecărei zodii în parte.

"Am citit foarte mult, nu am studii de specialitate, dar am fost autodidact. mi-a plăcut să citesc, să învăț", a spus concurenta despre pasiunea sa pentru tot ceea ce înseamnă astre și zodii.

A venit din Brăila, iar umorul l-a descoperit acum jumătate de an. Deși nu a făcut foarte mult timp stand-up comedy, este încrezătoare în numărul său și a venit cu foarte mult curaj pe scenă.

"Dacă tot mi-a dat Dumnezeu talentul ăsta, de ce să nu bucur oamenii?", a mai spus concurenta.

Citește și: iUmor, 21 februarie 2021. Nae Nicolae, momentul care l-a enervat peste măsura pe Cheloo:"Nu mai trage de timp, dă-ne glumele"

Stela Răducanu a păsit cu emoții, dar în pași de dans. Deși glumele sale nu au fost unele care au impresionat jurații încă din prima clipă, aceștia nu s-au așteptat la un moment atât de savuros din partea concurentei.

Stela Rădulescu, poezia umoristă cu care a făcut senzație pe scena "iUmor"

Concurenta a reușit să aducă câteva zâmbete pe fața publicului, iar jurații au trecut prin foarte multe stări emoțioanele. Aceștia au simțit intens numărul Stelei, mai mult decât atât, Cheloo a făcut și el o poezie umoritică.

După numărul de stand-up comedy, Stela Rădulescu le-a povestit juraților despre calitățile și defectele zodiilor lor.

"Tu ești atras de femeile care preiau inițiativa, femeile dominatoare.", i-a transmis concurenta lui Mihai Bendeac.

Delia și Mihai Bendeac și-au dorit să afle mai multe despre zodia colegului său, iar concurentă a oferit cele mai detaliate și savuroase informații despre nativii Berbec.

Citește și: iUmor, 21 februarie 2021. Alina Păduraru, "cercetătorul" care dansează la bară, i-a impresionat pe toți cu numărul său științific

"Nu știe să primească complimente, nu le vrea, pentru că este speriat de asta. Se sperie, pentru că dacă îl complimentezi e o dramă, o nenorocire, înseamnă că ceva nu a reușit să facă bine, înțelegi? Trebuie să fie groaznic, să îi arăți că îți e frică, că ești oribilat.", a spus Delia în culise despre Cheloo.

Stela Rădulescu a primit 2 x DA din partea Deliei și a lui Mihai Bendeac, iar un NU de la Cheloo.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

iUmor, 10 martie 2021. Vlad Marin, momentul de stand-up comedy pe care Cheloo l-a întrerupt:"Mă simt scurs de energ... iUmor, 10 martie 2021. Boni, numărul neașteptat și unic din acest sezon:"Să mă bată mama dacă am văzut așa ceva&quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x