iUmor, 10 martie 2021. Roast istoric la iUmor. Anca Dinicu, deghizată în Marilyn Monroe, face spectacol cu glumele sale savuroase

În cea de-a patra ediție din sezonul 10 al emisiunii "iUmor" urcă pe scenă la roastul istoric Marilyn Monroe, interpretată perfect de către Anca Dinicu.

Marilyn Monroe l-a "fiert" pe Mihai Bendeac

Ediția patru din noul sezon a început în forță și a fost una plină de surprize, iar finalul său se anunță a fi unul de-a dreptul spectaculos, pentru că pe scena "iUmor" își va face apariție unul dintre cele mai puternice personaje feminine ale anilor `90.

Anca Dinicu a venit pregătită să facă show de proporții uriașe și a intrat perfect în pielea senzualei Marilyn Monroe. Numărul de roast a început cu celebra melodie ”Happy birthday mister President”, iar personajul a atras imediat atenția publicului, inclusiv pe cea a lui Mihai Bendeac.

Citește și: iUmor, 3 martie 2021. Roast istoric la iUmor 10. Donald Trump face show cu cele mai bune glume

Actorul s-a lăsat cucerit de farmecul Ancăi Dinicu și nici măcar nu a clipit. Numărul de roast a luat cu asalt scena și i-a făcut pe jurați să râdă în hohote. De asemenea, Marilyn Monroe nu s-a lăsat prea ușor și a realizat un moment savuros în adevăratul sens al cuvântului.

"Marilyn Monroe a fost un vis, a fost o zeiță." , a mărturisit Delia.

Anca Dinicu și Marilyn Monroe îl ”fierb” pe Mihai Bendeac

Personajul istoric a făcut spectacol la superlativ cu cel mai senzațional roast, iar cel mai încântat de întreg numărul a fost Mihai Bendeac, care nu și-a luat ochii nici măcar pentru o secundă de la superba Marilyn Monroe.

"Ridică-te puțin, te rog. Să mă uit mai bine. Wow, ești sexy! Spunea cineva pe aici că tu nu înnebunești femeile, sigur că nu, tu le găsești deja nebune. Unele au apărut și la televizor, e clar pentru toată lumea că ești un om generos, tu bagi în pat pe oricine", a fost una dintre glumele pe care Anca Dinicu le-a făcut la adresa actorului, care a rămas surprins plăcut de fiecare cuvânt auzit.

Marilyn Monroe l-a "fiert" pe Mihai Bendeac, însă nici Delia și Cheloo nu au scăpat de replicile amuzante ale frumoasei blondine. Aceasta i-a lăsat cu gura căscată și a generat râsete în public.

Citește și: iUmor, 21 februarie 2021. Roast istoric la iUmor 10. Gabi Costin deghizat în Kim Jong Un atrage toată atenția publicului

Spre final, Anca Dinicu a primit o avalanșă de aplauze și foarte multe laude din partea tuturor, semn că numărul său a fost unul senzațional și surprinzător. Mihai Bendeac a ținut neapărat să meargă în culise și să o îmbrățișeze pe cea care a intrat perfect în pielea lui Marilyn Monroe.

Ultimele știri