Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 9. Hai să vezi ce surprize din culise a pregătit!

Vlad Drăgulin a venit pregătit și cu multă energie pentru cel de-al optulea episod, în care publicul poate vedea tot ceea ce se întâmplă în spatele culiselor "iUmor".

Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 9

antena 1

Vlad Drăgulin a revenit pe platourile iUmor cu forțe proaspete și pregătit pentru un nou episod plin de umor. Ediția 9 a emisiunii a fost una spectaculoasă și cu foarte multe surprize, însă și gazda show-ului "iMai mult Umor" este pusă pe șotii și glume savuroase.

În ediția 9 din show-ul digital iMai mult Umor, Vlad Drăgulin se întâlnește prima data cu Chase Magic, magicianul care a făcut să apară bani în platoul emisiunii.

Gazda emisiunii a spus că el are ocazia să păstreze banii după ce concurentul iUmor a făcut acest truc de magie. Apoi Vlad l-a întrebat pe Chase ce hobby-uri mai are.

“Îmi plac mașinile spor, îmi plac evenimentele frumoase, îmi place să urc muntele”, spune concurentul iUmor.

Vlad Drăgulin și Chase au vorbit despre festivalul Tomorrow Land, iar gazda show-ului digital era curioasă dacă magicianul a fost vreodată la asemenea evenimente. Chase Magic a dorit însă să păstreze secretul.

Citește și: Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 8. Hai să vezi ce surprize din culise a pregătit!

Al doilea concurent cu care a interacționat Niros în culise a fost Paul Diaconescu, actorul care a venit din nou la iUmor.

“Sunt entuziasmat că m-am întors. Văd că tu nu, dar sper să te amuze până la final ce-am de gând să fac”, spune Paul.

Vlad l-a întrebat de ce a revenit, iar Paul a recunocut că e vorba de pasiunea lui pentru subiectul anti-religie. El se bucură că poate să pună “punctul pe i “ în această problemă.

În culise, Vlad Drăgulin s-a întâlnit și cu Alin Bourașu. Concurentul i-a dezvăluit că una dintre pasiunile sale în timpul liber este scrisul, spunând că îi place să compună poezii.

“Poezii atât romantice, cât și despre animăluțe, niște fabule, poezii despre natură”, i-a explicat Alin.

Citește și: Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 21. Hai să vezi ce videouri pline de haz ți-au mai pregătit artiștii

Cu toate acestea, numărul de astăzi se bazează pe one-linere și ghicitori.

“La nivel declarativ mulți sunt șmecheri, dar puțin răzbesc”, spune Niros.

Următoarea întâlnire a fost cu Alina Trisina și soțul ei. Concurenta a mărturisit că este foarte emoționată.

Prima persoană din viața ei care i-a zis că are talent a fost diriginta ei din colegiu.

Vlad Drăgulin, gazda show-ului “I mai mult Umor”

Serialul ”iMai mult Umor”, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție de audiții din cel de-al zecelea sezon iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe site-ul a1.ro.

”iMai mult Umor” este povestea nevăzută din spatele produsului finit ”iUmor”, este spectacolul din spatele spectacolului, a spus Vlad Drăgulin. Actorul va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Niros, un producător perfecționist, și nu se va teme să pună toate întrebările incomode, atât persoanelor din echipă, cât și juraților sau concurenților.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

Hai să (re) vezi toate episoadele aici!

Ultimele știri