Antena Căutare

A văzut, i-a plăcut și a poposit pe "Insula Iubirii". Alex, noua ispită de pe tărâmul exotic al testului suprem: "Vor fi scene fierbinți. Va fi sare și piper"

A urmărit primele două sezoane şi  a decis că e momentul să îşi facă loc în peisajul exotic de la "Insula Iubirii". Dragele noastre, faceți cunoştinţă cu Alex, noua ispită care va frânge inimile multora dintre voi.

A urmărit primele două sezoane şi a decis că e momentul să îşi facă loc în peisajul exotic de la "Insula Iubirii". Dragele noastre, faceți cunoştinţă cu Alex, noua ispită care va frânge inimile multora dintre voi.

"M-am gândit "de ce să nu mă înscriu şi eu". A fost aşa... hai să vedem ce iese. Am fost foarte bine primit, a fost o chimie între mine şi colegi, ca şi cum ne-am fi cunoscut de o viaţă",

Radu Vâlcan dă din casă, cu câteva ore înainte de PREMIERA SEZONULUI 3 "Insula Iubirii": "Veţi fi martori... Cel mai FIERBINTE sezon de până acum! O spune şi Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii “Insula Iubirii”: “S-au întâmplat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x