Antena Căutare

Alexandra Diaconescu, fosta concurentă de la "Insula Iubirii", a născut. Prima imagine cu bebelușul

Alexandra Diaconescu, fosta concurenta de la "Insula Iubirii", a aduse pe lume o minunăție de copil. Aceasta a publicat prima imagine cu micuța pe Instagram.

Alexandra Diaconescu în 3 ipostaze diferite Galerie
Alexandra Diaconescu, fosta concurenta de la Insula Iubirii, a aduse pe lume azi o minunăție de copil | Instagram

Alexandra Diaconescu, fosta iubită a lui Aurel, cu care a participat la "Insula Iubirii" trăiește unele dintre cele mai frumoase momente ale vieții sale. Aceasta a devenit mămică în urmă cu câteva ore și a născut un copil perfect sănătos, iar fericirea se citește pe chipul său.

Fosta concurentă a emisiunii "Insula Iubirii" a anunțat că este însărcinată în decembrie anul trecut, când s-a fotografiat lângă bradul de Crăciun cu o burtică de graviduță. Alexandra, cât și iubitul său, Mădălin, sunt în culmea fericirii și s-au pregătit intens să devină părinți.

Cum arată micuța Alexandrei Diaconescu

Deși nu a oferit prea multe detalii despre viața ei personală și a ținut sarcina secretă pentru câteva luni bune. Alexandra a dezvăluit prietenilor din mediul online faptul că va avea o fetiță minunată și că este însărcinată în 32 de săptămâni.

Fosta concurentă a aștept cu nerăbdare să devină mămică, nașterea fiind preconizată pe data de 24 februarie, chiar de Dragobete, însă micuța sa nu și-a dorit să vină pe lumea atunci, ci pe 26 februarie.

Alexandra a dat vestea cea mare prietenilor săi virtuali în urmă cu 24 de minute, când a publicat o imagine pe InstaStory în timp ce își săruta micuța pe obraz, semn că tânăra și bebelușul ei se simt de minune și abia așteaptă să se recupereze pentru a pleca acasă. Numele pe care l-au ales cei doi părinți pentru fetiță este Ines.

Citește și: Cum arată copilul ispitei Nicoleta Dragne de la Insula Iubirii. Micuțul Vladimir a crescut și seamănă cu tatăl său

După relația cu Aurel, Alexandra Diaconescu și-a întâlnit sufletul pereche. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mădălin, bărbatul care a reușit să o facă cu adevărat fericită, iar din rodul iubirii lor s-a născut o minunăție de fetiță.

Cum a fost cerută în căsătorie Alexandra Diaconescu

Frumoasa concurentă de la "Insula Iubirii" a mărturisit că este o femeie fericită și împlinită în sensul adevărat al cuvântului. Aceasta a declarat într-un interviu pentru Antena Stars că a fost cerută în căsătorie de către Mădălin la doar 6 luni de relație, mai excat la două săptămâni după ce s-au mutat împreună, iar momentul a fost unul de-a dreptul special.

”Mama zice că m-a iubit dintotdeauna, eu nu știu ce să cred. Nu știam să fac alegerile potrivite. Eu i-am zis că în elicopter sau în parașută, dar a fost acasă. A fost cea mai bună decizie. Noi vorbiserăm deja să ajungem acasă cam la aceeași oră, să mâncăm îmăreună. El m-a întrebat și ce vreau să mănânc. Am scăpat cheia din mână când am văzut ce scrie pe jos, dar nu mă așteptam la un inel, ne mutaserăm de o săptămână." a mărturisit Alexandra pentru Antena Stars.

Citește și: Mirela Baniaș impresionează cu noul său look. Cât de mult s-a schimbat fosta concurentă de la "Insula Iubirii"

"S-a pus în genunchi, îmbrăcat la cămașă…Nu am zis nici da nici nu, am zis doar: nu cred! Apoi am zis da, îmi venea să țip. Merită tot ce e mai bun. Noi am mai avut mici încercări când eram copii, dar acum am considerat că merită o șansă 100% reală. E ultima alegere, așa sper! Nu am plâns, dar eram șocată! Îl vedeam pe el foarte transpirat, se lipise cămașa de el, el avea lacrimi în ochi și tremura tot. Îi bătea inima super tare", a povestit ea.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x