Antena Căutare

Cum arată copilul ispitei Nicoleta Dragne de la Insula Iubirii. Micuțul Vladimir a crescut și seamănă cu tatăl său

După ce a renunțat la proiectul "Insula Iubirii", viața Nicoletei Dragne s-a schimbat complet. Vedeta muncește din greu pentru a-și crește afacerile, dar nu-și neglijează nici viața personală.

nicoleta dragne machiata pentru perioada cand era ispita la insula iubirii Galerie
Viața Nicoletei Dragne s-a schimbat complet | Antena 1

În urmă cu aproximativ un aproximativ un an, Nicoleta Dragne a devenit mamă, lucru pe care și-l dorea foarte mult.

Tânăra care a fost ispită la Insula Iubirii aflase de la medici că nu va putea avea copii, așa că minunea Vladimir și-a făcut apariția pe neașteptate, umplând viața părinților săi de fericire.

Tatăl copilului este nimeni altul decât fostul soț al Mădălinei Pamfile, Bruno Vlad, pe care blondina l-a întâlnit în cadrul emisiunii difuzate la Antena 1. Timișoreanul a participat în calitate de ispită, însă nu a rezistat mult timp în cadrul show-ului.

Citește și: Hannelore de la „Insula iubirii”, alături de noul iubit! Fanii au reacționat imediat când l-au văzut: „Mamă, ce privire are”

Deși au fost atrași unul de altul, pare că Thailanda nu le-a priit și au rămas amici vreme de trei ani. Totul s-a schimbat când Bruno, venit în vizită în București, a invitat-o în oraș. Atunci, s-au privit cu alți ochi și au decis să rămână împreună.

La scurt timp, au aflat că vor deveni părinții unui băiețel.

„Când vorbești prea mult pe Instagram, ajungi la spital! Nu de asta sunt la spital, mi-au spus fetele de aici că au niște rochițe frumoase și am vrut să le probez. Sunt aici pentru că bebe nu mai are răbdare”, anunța Nicoleta pe rețelele de socializare.

Cum arată copilul Nicoletei Dragne

Nu trecea mult timp și Nicoleta Dragne dădea vestea că Vladimir a venit pe lume.

Citește și: Ce mai face și cât de schimbată e Teodora Mocanu, fosta iubită a lui Eusebiu Cristea de la Insula Iubirii

„Bebe este foarte bine, are perfuzie pentru că are glicemia scăzută, de aceea nu este aici cu mine. Este sănătos, este foarte mare, aveam 35 de săptămâni si o zi, iar bebe arată ca un bebeluș de 39 de săptămâni, are 3 kilograme 170 și 51 de centrimetri. Este foarte mare pentru un bebe născut la 35 de săptămâni. Nu seamănă cu mine, este leit taică-su. Ne rupem spatele și… ei seamănă cu tații. Am născut în maximum 10 minute, pentru că am născut natural. Nu am avut treabă.”, a mai afirmat ea pe Instastories.

Ea postează des imagini cu micuțul Vladimir pe rețelele de socializare, iar acestea îi bucură pe prietenii ei virtuali. Se pare că bebelușul a moștenit trăsăturilor frumoșilor părinți și este un copil fotogenic și tare vesel.

Citește și: Cine este și cum arată Simona, iubita ispitei Mircea Moldovan Radu de la Insula Iubirii - GALERIE FOTO

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Irina Stroia, fostă ispită la "Insula Iubirii", a ajuns la psiholog. Cu ce probleme se confruntă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x