Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

Mirela Baniaș impresionează cu noul său look. Cât de mult s-a schimbat fosta concurentă de la "Insula Iubirii"

Mirela Baniaș, fosta concurentă de la "Insula Iubirii" sezonul 4, a reușit să surprindă cu noul său look, iar schimbarea este una evidentă de la ultima apariție televizată.

Mirela Baniaș, fosta concurentă de la "Insula Iubirii" sezonul 4, a reușit să surprindă cu noul său look

Mirela Baniaș a venit în sezonul 4 al emisiunii Insula Iubirii alături de fostul său iubit, Ionuț Gojman. Frumoasa brunetă a venit cu scopul de a-și testa relația și de a află dacă partenerul său îi este fidel, însă totul a luat o întorsătură neașteptată.

Fosta concurentă a avut parte de cele mai spectaculoase momente, însă alături de ispita Mircea, cu care a legat o relație de prietenie foarte puternică. În ceea ce îl privește pe Ionut, acesta a venit în cadrul emisiunii să descopere succesul și să devină un subiect bun pentru publicațiile tabloide.

Citește și: Ce a răspuns Mirela Baniaș de la „Insula iubirii”, când fanii au întrebat dacă s-a despărțit de soțul afacerist

La plecarea din Thailanda, Mirela Baniaș a încercat să îl recucerească pe Ionut Gojman, însă tânărul nici nu a vrut să audă de această variantă, iar cuplul lor s-a destrămat imediat după ce au părăsit aventura vieții. Atunci când fostul iubit al Mirelei a fost întrebat de către echipa de producție a emisiunii „Insula Iubirii” ce ar alege între partenera sa de viață și șansa de-a deveni ispită în sezonul următor, Ionuț Gojman n-a ezitat să aleagă celebritatea.

Deși s-a restras de o perioadă lungă de timp din luminile reflectoarelor și departe de ochii curioșilor, fosta concurentă de la "Insula Iubirii" își ține prietenii virtuali la curent cu toate evenimentele importante din viața ei, însă aceștia au observat un detaliu surprinzător la focoasa brunetă.

Cat de mult si-a schimbat look-ul Mirela Baniaș

După ce a fost rănită de fostul său iubit, Mirela a părăsit emisiunea și a decis să își schimbe look-ul, iar rezultatul a fost unul de-a dreptul spectaculos, pe care oamenii din mediul online l-au remarcat imediat.

Fosta concurentă de la „Insula Iubirii” s-a transformat într-o femeie de-a dreptul încântătoare. Aceasta a slăbit considerabil și a devenit posesoarea unui trup senzațional, cu care atrage atenția celor 168.000 de urmăritori de pe contul său de Instagram.

Se pare că după ce a plecat de pe tărâmurile Thailandei, Mirela Baniaș și-a găsit și sufletul pereche, pe Florin Tecar, un cunoscut om de afaceri, care i-a cucerit inima încă din adolescență.

Citește și: Cine este și cum arată Simona, iubita ispitei Mircea Moldovan Radu de la Insula Iubirii - GALERIE FOTO

Frumoasa brunetă arată excepțional și primește foarte multe complimente din partea oamenilor care o apreciază și o îndrăgesc. Aceasta a decis să își tundă și parul, iar noul său look i se potrivește de minune.

Mirela Baniaș își încântă aproape zilnic prietenii virtuali cu imagini spectaculoase, unele fiind chiar și provocatoare. Aceasta îmbraca cele mai sexy ținute și nu ezită să își afișeze trupul de divă pe rețelele sociale.

Printre fotografiile pe care le publică în mediul online, Mirela Baniaș postează și poze alături de soțul său, care îi face toate poftele și o răsfață extrem de mult.

Video