Antena Căutare

Interviurile Insula Iubirii sezonul 7. Bianca Giurcă, dezvăluiri în lacrimi despre relația cu ispita Alin Simoiu. Ce a recunoscut

În cadrul celui mai recent episod din Interviurile Insula Iubirii sezonul 7, Bianca Giurcă a făcut declarații exclusive despre relația ei cu ispita Alin Simoiu în prezent. Tânăra a recunoscut ce sentimente îi poartă acestuia.

colaj foto bianca giurca si alin simoiu la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Bianca Giurcă a făcut declarații exclusive despre relația ei cu ispita Alin Simoiu în prezent, în cadrul celui mai recent episod din Interviurile Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

Bianca Giurcă și Marius Moise au fost unul dintre cuplurile din prim plan de la Insula Iubirii, sezonul 7. Deși ei au plecat despărțiți, adevăratul test l-au dat abia acasă, când relația lor a mai continuat puțin timp. Cu toate acestea, perioada de după Insula Iubirii, seoznul 7 nu a fost una ușoara pentru niciunul dintre foștii iubiții, iar momentul difuzării emisiunii a fost unul decisiv. După mai multe împăcări și despărțiri, cei doi au luat-o pe drumuri separate.

Astfel, în cadrul celui mai recent episod din Interviurile Insula Iubirii sezonul 7, Bianca Giurcă a vorbit sincer despre ce se întâmplă între ei, în prezent. De asemenea, concurenta de la Insula Iubirii sezonul 7 a dat cărțile pe față despre relația cu ispita Alin Simoiu.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii sezonul 7. Marius Moise, dezvăluiri exclusive despre relația cu Bianca. Ce se întâmplă între ei acum

Ce spune Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, sezonul 7 despre relația cu ispita Alina Simou. Ce s-a întâmplat între ei după întoarcerea acasă

Dacă pe Insulă, Bianca Giurcă și ispita au fost rezervați și au încercat să își ascundă sentimentele, acum tânăra a fost mai sinceră ca oricând. Bianca a recunoscut că s-a îndrăgostit de Alin în Thailanda și că s-au văzut de câteva ori în țară. Cu toate acestea, ei nu formează acum un cuplu, deși ea nu ar fi împotrivă.

„Nu simt nimic pentru Alin în sensul de iubire. Îl apreciez ca om, apreciez tot ceea ce a făcut pentru mine, că am simțit. Într-adevăr eu m-am îndrăgostit acolo de Alin, dar nu sunt îndrăgostită de el acum. A trecut prea mult timp. Oamenii îmi scriu în continuare: „de ce nu încerci?”. Pentru că a trecut prea mult timp. Dacă aș fi putut să încerc, ar fi trebuit să o fac atunci. Că atunci simțeam și eu și el. Și poate și acum aș simți... Dacă ar fi să fie, nu zic nu”, a recunosc Bianca Giurcă de la Insula Iubrii, sezonul 7.

Mai mult, fosta iubită a lui Marius Moise de la Insula Iubirii, sezonul 7 a vorbit și despre momentul controversat din baie, alături de ispită. Cei doi s-au ascuns atunci în baie pentru a se săruta, dar în prezent, tânăra regretă că nu a fost mai asumată.

„Am spus „Scoate-o”, dar mă refeream la lavalieră. Nu aș fi făcut treaba asta cu Alin, nu acolo. Nu pentru că nu simțeam, că acum sunt foarte asumată, pentru că nu era cazul. Faptul că m-am sărutat în baie, e tot pentru că nu puteam să îmi asum ce simt.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii sezonul 7. Alin Simoiu a spus ce s-a întâmplat între el și Bianca Girucă când s-au văzut în club

Despre relația cu Marius Moise de la Insula Iubirii, sezonul 7 aceasta a mărturisit că deși poate și-ar dori să se împace cu el, nu „s-ar întorce acolo” nici dacă i se „usucă inima de dor”. Tânăra a povestit că după ce au plecat de pe Insulă despărțiți, au petrecut o perioadă împrună, însă întotdeauna ea a primit termene limită.

„După emisiune, el a fost foarte pasional și iubăreț. Am decis să rămânem împreună până după sărbători și după a fost foarte atent și mi-a reproșat că eu eram cu gândul în altă parte. Da, dar tu erai atent cu mine, în condițiile în care știam că eu pe 15 trebuie să plec. Degeaba ești atent și îți dorești de la mine să ți-o întorc înapoi. Când iubești nu ai limită nici ca dată, nici ca intensitate”, a mai dezvăluit Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, sezonul 7.

Insula Iubirii continuă în AntenaPLAY! Interviuri exclusive cu favoriții sezonului 7, după Marea Finală

Foștii participanți din sezonul 7 Insula Iubirii revin într-o serie de interviuri în care retrăiesc momente din cadrul show-ului, mărturisesc ce a însemnat pentru ei experiența Insula Iubirii și cum li s-a schimbat viața din acel punct, care au fost lecțiile pe care le-au învățat și cum a contribuit participarea la emisiune la evoluția lor până în prezent.

Interviurile exclusive cu cei care au făcut parte din experiența celui mai dur test al fidelității vor fi vizionate în AntenaPLAY, secțiunea Interviurile Insula Iubirii. Publicul o să afle detalii neștiute din culisele Finalei de la concurenții acestui sezon, dar și cum le-a schimbat viața participarea la emisiune.

Cele mai picante informații ale testului de fidelitate vor fi spuse, fără ezitare, de către cuplurile din sezonul 7 Insula Iubirii, dar și de ispitele care au fost la vile. De asemenea, sezonul 7 integral poate fi vizionat pe AntenaPLAY.

Interviurile Insula Iubirii sezonul 7. Alin Simoiu a spus ce s-a întâmplat între el și Bianca Girucă când s-au văzut în ... Ana Maria Măriuță și Marius Budin de la Insula Iubirii sezonul 7 au părăsit România. Mesajul la care fanii au reacționat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x