Antena Căutare

Interviurile Insula Iubirii sezonul 7. Ce a făcut Ana Maria Măriuță atunci când a ajuns acasă. Ce a zis Marius Budin

Ana Maria Măriuță și Marius Budin au dezvăluit ce s-a întâmplat după emisiunea Insula Iubirii sezonul 7, în cadrul unui interviu în exclusivitate pentru AntenaPlay.

colaj foto cu ana maria mariuta si marius budin la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Marius Budin și Ana Maria Măriuță a făcut dezvăluiri surprinzătoare la interviurile Insula Iubirii, de pe AntenaPLAY | Antena 1

Marius Budin și Ana Maria Măriuță au fost unul dintre cele cinci cupluri care și-au testat povestea de iubire la Insula Iubirii sezonul 7.

După emisiune, aceștia au oferit un interviu în exclusivitate pentru AntenaPLAY și au dezvăluit detalii surprinzătoare pentru fani.

Ana Maria Măriuță și Marius Budin, interviu exclusiv pentru AntenaPLAY. Ce dezvăluiri au făcut după show și ce s-a întâmplat cu albumul foto al concurentului de la Insula Iubirii sezonul 7

Se pare că experiența de la Insula Iubirii sezonul 7 a fost una marcantă pentru mulți dintre concurenți. Printre cei care au simțit o schimbare după aventura în Thailanda a fost și Ana Maria Măriuță, care a vorbit deschis despre asta în cadrul unui interviu oferit pentru AntenaPLAY.

„Mi-am dat seama că nu asta contează cel mai mult, cel puțin pentru el. Că nu contează neapărat aspectul fizic, ci cum ești tu ca om, ca persoană. Dar, cumva și aspectul fizic l-am corectat pe ici, pe colo, ce nu-mi plăcea la mine. Cred că în primul rând nu eram eu ok cu mine, cu felul în care arăt. Mi se părea tot timpul că trebuie să mă acopăr. Chiar la Insula Iubirii am avut așa, un declicm, când m-am îmbrăcat în niște haine ce nu le purtam eu în viața de zi cu zi și uitându-mă într-o oglindă mi-am dat seama că arăt chiar foarte bine și că nu sunt deloc așa cum credeam eu și a continuat să se întâmple asta, să îmi schimb oarecum și garderoba, și așa mai departe. Astăzi, acum, da, mă simt o femeie frumoasă”, a dezvăluit concurenta.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii sezonul 7. Radu Vâlcan a dezvăluit detalii neștiute din culise. Care a fost cel mai greu moment

Marius Budin a explicat faptul că de multe ori a complimentat-o și a încurajat-o pe Ana Maria Măriuță să fie mai îndrăzneață în ceea ce privește stilul vestimentar, însă schimbarea s-a văzut abia după ce aceasta a participat la Insula Iubirii sezonul 7 și a prins mai multă încredere în ea: „După emisiune se vede că are mai multă încredere în ea. A avut mici intervenții pe care și le dorea. Și-a pus niște acid în buze, și-a lăsat breton, și-a schimbat look-ul, s-a vopsit și, cel mai important, a renunțat la vechea garderobă”.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii sezonul 7. Romeo Vasiloni a dezvăluit ce s-a întâmplat între el și Ema Oprișan în România. Ce a zis

„După bonfire-ul final nu mi-am primit acel album foto în cap, așa cum a zis”, a dezvăluit Marius Budin, care a explicat cum s-au „liniștit” spiritele, după emisiunea Insula Iubirii sezonul 7.

„Nu l-am pus deasupra patului, așa cum am spus, dar îl am acasă”, a râs Ana Maria Măriuță.

Poți urmări interviul integral cu Ana Maria Măriuță și Marius Budin pe AntenaPLAY, pentru a descoperi ce au mai dezvăluit aceștia, după experiența din Thailanda.

Insula Iubirii continuă în AntenaPLAY! Interviuri exclusive cu favoriții sezonului 7, după Marea Finală

Foștii participanți din sezonul 7 Insula Iubirii revin într-o serie de interviuri în care retrăiesc momente din cadrul show-ului, mărturisesc ce a însemnat pentru ei experiența Insula Iubirii și cum li s-a schimbat viața din acel punct, care au fost lecțiile pe care le-au învățat și cum a contribuit participarea la emisiune la evoluția lor până în prezent.

Interviurile exclusive cu cei care au făcut parte din experiența celui mai dur test al fidelității vor fi vizionate în AntenaPLAY, secțiunea Interviurile Insula Iubirii. Publicul o să afle detalii neștiute din culisele Finalei de la concurenții acestui sezon, dar și cum le-a schimbat viața participarea la emisiune.

Cele mai picante informații ale testului de fidelitate vor fi spuse, fără ezitare, de către cuplurile din sezonul 7 Insula Iubirii, dar și de ispitele care au fost la vile. De asemenea, sezonul 7 integral poate fi vizionat pe AntenaPLAY.

Interviurile Insula Iubirii sezonul 7. Radu Vâlcan a dezvăluit detalii neștiute din culise. Care a fost cel mai greu mom... Interviurile Insula Iubirii sezonul 7. Cristina Rancov a dezvăluit ce s-a întâmplat cu ea și Iulian Clonț, după emisiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x