Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 7. Ana Maria Măriuță a apelat la o schimbare radicală de look. Cum arată acum iubita lui Marius Budin

Ana Maria Măriuță de la Insula Iubirii sezonul 7 nu mai arată așa. Concurenta a apelat la o schimbare de look radicală, iar fanii au complimentat-o pentru alegerea îndrăzneață.

Ana Maria Măriuță de la Insula Iubirii sezonul 7 Galerie
Ana Maria Măriuță de la Insula Iubirii sezonul 7 a apelat la o schimbare de look radicală | Antena 1

Ana-Maria Măriuță și-a luat prin surprindere urmăritorii de pe rețelele sociale cu o schimbare radicală de look. Tânără pe care telespectatorii o văd în fiecare seară de joi și vineri la Insula Iubrii, pe Antena 1, nu mai arată astfel. Deși nu a spus ce a determinat-o să apeleze la o astfel de transformare, iubita lui Marius Budin de la Insula Iubirii sezonul 7 pare foarte mulțumită de rezultat.

Cum arată acum Ana Maria Măriuță de la Insula Iubirii sezonul 7

Ana-Maria Măriuță și Marius Budin se numără printre cuplurile de la Insula Iubirii sezonul 7 care își doresc să vadă dacă sunt făcuți unul pentru celălalt. Cei doi au întâmpinat, de-a lungul relației, o mulțime de obstacole, însă au reușit să le facă față.

Cei doi concurenți nu sunt străini de camerele de filmat pentru că relația lor a început astfel, în cadrul show-ului matrimonial Mireasa. De atunci, tânăra a reușit să strângă o comunitate impresionantă de fani în jurul contului ei de TikTok, unde îi ține la curent cu fiecare detaliu din viața ei.

Așa s-a întâmplat și recent, când a hotărât să își facă o schimbare de look radicală. Deși nu a renunțat la culorea blondă, aceasta a îmbunătățit-o oferindu-i relexii roz. Concurenta Insula Iubirii sezonul 7 și-a făcut breton, iar noua tunsoare o prinde foarte bine.

Ana-Maria Măriuță a filmat totul și le-a arătat internauților rezultatul, iar comentariile nu au întârziat să apară. „Mult mai bine așa” / „Ce frumoasă” / „Cât de bine îți stă”, sunt doar câteva dintre reacții.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Insula Iubirii, 21 iulie 2023. Ana Maria Măriuță, mișcarea la care nimeni nu se aștepta. Cu cine a ales să meargă la întâlnire

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Citește și: Insula Iubirii, 14 iulie 2023. Radu Vâlcan și concurentele s-au întâlnit la bonfire. Ce a făcut Ana Maria Măriuță, fără ezitare

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, sezonul 7. Ema Oprișan, mesaj cu subînțeles, după confruntarea cu ispita Daria. Ce a transmis în mediul ... Unde a mai lucrat în trecut Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7. Iubita lui „Făt-Frumos” a avut mai multe jobur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x