Antena Căutare

Ana Maria Măriuță și Marius Budin de la Insula Iubirii, sezonul 7 se pregătesc de nuntă. Ce cuplu neașteptat și-ar dori ca nași

Ana Maria Măriuță și Marius Budin de la Insula Iubirii, sezonul 7 au dat vestea pe care fanii lor o așteptau demult. Cei doi au deja planuri de nuntă și au și au dezvăluit cine ar vrea să le fie nași.

colaj foto Ana Maria Măriuță și Marius Budin de la Insula Iubirii, sezonul 7 Galerie
Ana Maria Măriuță și Marius Budin de la Insula Iubirii, sezonul 7 au dat vestea pe care fanii lor o așteptau demult. Cei doi au deja planuri de nuntă și au și au dezvăluit cine ar vrea să le fie nași. | Antena 1

După ce s-au cunoscut la Mireasa, sezonul 7 și și-au testat relația la Insula Iubirii, sezonul 7, Ana Maria Măriuță și Marius Budin au planuri mari. Deși au ales să nu se căsătorească la finalul show-ului matrimonial, cei doi se pare că sunt pregătiți acum să facă pasul cel mare.

Pe cine și-ar dori nași de nuntă Ana Maria Măriuță și Marius Budin de la Insula Iubirii, sezonul 7

Într-o sesiune de întrebări și răspusuri, organziată recent pe contul ei de Instagram, Ana Maria Măriuță a dat marea veste. Tânăra a dezvăluit că ea și Marius Budin se pregătesc să facă pasul cel mare, după 2 ani de relație.

Citește și: Ana Maria Măriuță și Marius Budin de la Insula Iubirii sezonul 7, ipostaza tandră rară. Nu se afișează prea des așa | Foto

Unul dintre prietenii ei virtuali a vrut să afle însăd dacă cei doi s-au hotărât asupra nașilor de cununie. Tânăra a răspuns print intermediul unei fotografii în care ea și iubitul ei apar zâmbind, cu textul: „Nu am hotărât nimic încă, dar ne gândim la Ema și Răzvan”

Se pare că foștii concurenți Insula Iubirii, sezonul 7 au rămas foarte apropiați și după finalizarea show-ului. La rândul lor, Ema și Răzvan Kovacs s-au căsătorit după emisiune și acum au devenit și pârinți. De asemenea, nașii lor de nuntă sunt tot doi foști concurenți Insula Iubirii, sezonul 7.

Nu se știe însă dacă viitorii miri au vorbit direct cu cei pe care și i-iar dori ca nași sau aceasta a fost modalitatea de a-i întreba, însă Ema s-a arătat extrem de bucuroasă. Imaginea a fost repostată și de aceasta pe contul ei de Instagram, alături de mesajul „Sunteți luați forțat și cu multă iubire”.

Ana Maria Măriuță și Marius Budin au mai ajuns o dată în fața ofițerului de Stare Civilă, în finala show-ului matrimonial Mireasa, sezonul 4. La acel moment, ei au explicat că nu vor să facă acest pas în emsiune și își doresc să vadă cum va merge relația și în afara casei.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Maria a avut nevoie de încurajări, după ce au apărut imagini din intimitate cu ea și Marius

Ana Maria Măriuță și Marius Budin au părăsit Insula Iubirii, sezonul 7

Marius Budin și Ana Maria Măriuță au părăsit Insula Iubirii, sezonul 7 au părăsit emisiunea când testul lor a ajuns la final, înainte de finalizare reality show-ului.

Deși camerele au surprins o tristețe pe fața lui când a primit vestea, Marius Budin a susținut că este foarte fericit pentru că se va întâlni cu Ana Maria Măriuță: „Sunt foarte fericit, ce să zic. O să mă văd cu iubita mea. Cu siguranță ne-a fost de folos această experiență. Cred că Ana o să câștige mai multă încredere în mine, la fel și familia ei. Chiar vreau să se schimbe ceva”

Concurentul și-a făcut simțită prezența la vila fetelor în timpul unei „lupte” cu perne. De asemenea, iubita lui a avut parte de o surpriză neașteptată atunci când a ieșit din cameră și l-a văzut. Tânăra i-a sărit în brațe și l-a sărutat de mai multe ori.

„Toți am fost emoționați de imagine. S-au liniștit apele și am început să tăbărâm pe Marius cu întrebări”, a evidențiat Claudia Florescu.

Marius Budin și-a ajutat iubita să își facă bagajele, iar mai apoi și-au luat la revedere de la fete și ispitele masculine.

„Gata și testul”, a evidențiat concurentul.

„La început nu aveam încredere nici în mine, nici în Marius. Acum am încredere mare în Marius”, l-a completat Ana Maria Măriuță.

Insula Iubirii, sezonul 7. Ce a făcut Răzvan Kovacs la o zi de la nașterea fiicei sale. Gestul la care puțini se aștepta... Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7 a fost filmată noaptea în club. Unde se afla Alin Simoiu și ce mesaj a tran...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x