Antena Căutare

Cine este ispita Anamaria Vaida de la Insula Iubirii sezonul 8. Roșcata participă pentru a doua oară în rolul de ispită

Anamaria Vaida, în vârstă de 36 de ani, este una dintre ispitele feminine care promit să aducă surprize și senzualitate în sezonul 8 al show-ului Insula Iubirii de la Antena 1.

Anamaria Vaida Galerie
Cine este ispita Anamaria Vaida de la Insula Iubirii sezonul 8. | Antena 1

Este a doua oară în care Anamaria Vaida participă în cadrul emisiunii în rol de ispită.

Tânăra a făcut parte din echipa de ispite a sezonului 6, iar acum este din nou aici pentru a-și îndeplini țelul.

Anamaria s-a pregătit cu nerăbdare să își reintre în drepturile de ispită, după ce a trecut printr-o despărțire care a lăsat-o cu un gust amar.

Citește și: Cine este ispita Loredana Martin de la Insula Iubirii sezonul 8. Lucrează într-un loc unde unii nici nu visează să ajungă

Articolul continuă după reclamă

Iată cu ce se ocupă frumoasa roșcată și ce promite în noul sezon al emisiunii!

Cine este ispita Anamaria din sezonul 8 Insula Iubirii

În prezent, Anamaria este tehnician de gene şi animatoare și spune că experienţa sezonului 6 al reality show-ului a schimbat-o mult ȋn bine.

Participarea la emisiune a ajutat-o să realizeze că atunci când vrea să atingă un ţel trebuie să lupte pentru el, indiferent de părerile altora.

Acum roșcata este mult mai îndrăzneață și sigură pe ea și promite să fie puternică așa cum și-a dorit întotdeauna.

Deși a intrat într-o relaţie tumultoasă care s-a ȋncheiat cu un gust amar după participarea la Insula Iubirii sezonul 6, Anamaria nu s-a demoralizat și a pornit cu multă încredere pe noul drum în calitate de ispită.

Frumoasa roșcată este ȋntr-un moment al vieţii ȋn care se simte liberă și puternică și consideră că poate arăta adevărul din relaţiile concurenților.

De-a lungul timpului, Anamaria a experimentat mai multe pasiuni, tânăra dansând prin cluburi în locații exotice precum Mallorca sau Ibiza.

Se simte foarte bine în fața camerelor și îi place să fie fotografiată precum un model.

În trecut a avut și rolul de ring girl, prezentând rundele în luptele de K1 și MMA, menționând că îi place să fie „văzută” și în centrul atenției.

Roșcata sexy s-a pregătit intens pentru a-i face pe băieți să fie cât mai naturali în preajma ei, dar și pentru a-i testa cu adevărat.

Citește și: Cine e ispita Maria Tebieș de la Insula Iubirii sezonul 8. Este gata să își găsească sufletul pereche în Thailanda

Insula Iubirii sezonul 8 se vede pe Antena 1 și în AntenaPLAYdin 15 iulie

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1 și în AntenaPlay.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Vor avea la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1.

Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Citește și: Cine este ispita Flori Olar de la Insula Iubirii sezonul 8. Cu ce se ocupă și ce studii are tânăra de 26 de ani

Cine este ispita Loredana Martin de la Insula Iubirii sezonul 8. Lucrează într-un loc unde unii nici nu visează să ajung...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 2 iulie 2024. Delia și Liviu au împlinit trei luni de relație! Doamna Viorica le-a oferit un moment emoționant
Mireasa sezonul 9, 2 iulie 2024. Delia și Liviu au împlinit trei luni de relație! Doamna Viorica le-a oferit un moment emoționant Marti, 02.07.2024, 16:57
Citește și
x