Antena Căutare

Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, adevărul despre imaginile tandre în care a apărut alături de Marius Moise. Ce a spus tânăra

Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, sezonul 7, a spus adevărul despre imaginile tandre în care a apărut alături de Marius Moise, fostul iubit, la petrecerea de botez a fiicei lui Răzvan Kovacs și a Emei Oprișan.

Colaj cu Bianca Giurcă și Marius Moise la Insula Iubirii, în ipostaze tandre Galerie
Bianca Giurcă nu a fost indiferentă situației și a oferit câteva explicații în ceea ce privește ipostaze tandre în care a fost surprinsă alături de Marius Moise | Antena 1 & YouTube

Bianca Giurcă, fosta concurentă din sezonul 7 Insula Iubirii, a intrat din nou în atenția presei după ce au apărut mai multe imagini cu ea și cu Marius Moise, fostul iubit, în ipostaze tandre. Cei doi au fost invitați la un eveniment special din viața lui Răzvan Kovacs și al Emei Oprișan.

Aceștia au organizat o petrece de botez pentru fiica lor, iar majoritatea colegilor de la Insula Iubirii au fost prezenți. Bianca Giurcă și Marius Moise nu au putut să lipească de lângă prietenii lor într-un moment atât de special.

Tânăra și partenerul ei au plecat separați din Thailanda. Deși au încercat să repare relația odată ajunși acasă, neînțelegerile au contribuit la despărțirea lor definitivă. Chiar dacă toată lumea știa că Bianca Giurcă și Marius Moise nu mai formează un cuplu, un nou filmuleț cu ei de pe TikTok a pus pe gânduri fanii.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. De ce Răzvan Kovacs și Ema Oprișan nu și-au botezat fiica la biserică. Care este explicația

Fostul concurent a fost filmat la petrecerea de botez a fiicei lui Răzvan Kovacs și a Emei Oprișan în timp ce își ținea în brațe fosta iubită. Imaginile romantice cu ei au făcut înconjurul internetului, iar prietenii virtuali au reacționat imediat.

S-au împăcat sau nu Bianca Giurcă și Marius Moise de la Insula Iubirii

Bianca Giurcă nu a fost indiferentă situației și a oferit câteva explicații în ceea ce privește ipostaze tandre în care a fost surprinsă alături de Marius Moise. Tânăra a dezvăluit că nu s-a împăcat cu fostul iubit, ci au petrecut timp împreună la evenimentul colegilor de emisiune.

„Tot internetul mă făce mincinoasă că m-am împăcat cu Marius Moise de la Insula Iubirii. Asta ar fi prima problemă, iar a doua problema este faptul că nu vreau să recunosc. Realitatea este că atât eu cât și Marius am fost invitați la același eveniment. Răzvan și Ema au făcut un eveniment de creștinare al fetiței lor. Eveniment la care n-am participat doar noi doi, ci a participat marea majoritate a concurenților de la Insula Iubirii.

Realitatea este că Răzvan și Ema au pregătit mai multe momente artistice interesante pentru toți invitații lor printre care un moment super tare cu un domn. Acesta a personalizat câteva versuri pentru fiecare cuplu de la Insula Iubirii, plus ispita Vlăduț. Fiind un moment artistic pentru noi ca și cuplu participant la Insula Iubirii, eu și Marius, bineînțeles că, am fost foarte apropiați unul de celălalt.

Citește și: Nicoleta Dragne, fosta ispită de la Insula Iubirii, trece prin clipe grele. Ce s-a întâmplat cu frumoasa femeie în ultima perioadă

În acel moment un domn a făcut un story, iar oamenii au preluat acest story și au pus pe internet. Toată lumea a crezut că ne-am împăcat și motivul pentru care toată lumea mă face mincinoasă este faptul pentru care nu vreau să-mi asum. Acum întrebarea mea este: ''De ce nu mi-aș asuma dacă aș avea o relație cu oricine, nu numai cu Marius?!”, au fost dezvăluirile Biancăi Giurcă într-un videoclip publicat pe contul de YouTube.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bianca Giurcă și Marius Moise de la Insula Iubirii sezonul 7 au fost filmați într-o ipostază neașteptată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x