Antena Căutare

Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, răspuns neașteptat. Cu ce ispită și-ar fi dorit să aibă o relație

Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, cel mai neașteptat răspuns. Ce nume a oferit concurenta atunci când a fost întrebată cu ce ispită și-ar fi dorit să aibă o relație. Urmăritorii ei au rămas surprinși.

colaj foto cu bianca giurca de la insula iubirii Galerie
Cu ce ispită și-ar fi dorit Bianca să aibă o relație, la Insula Iubirii. Răspunsul i-a surprins pe urmăritorii săi | Instagram/Antena 1

Bianca Giurcă, concurenta celui mai nou sezon Insula Iubirii, a ținut în mediul online o sesiune de întrebări din partea urmăritorilor săi, acolo unde a oferit totodată și un răspuns neașteptat. Tânăra este tot mai activă în mediul online, recomandându-se drept creator de conținut, astfel că interacțiunile cu admiratorii săi sunt nelipsite.

De curând, cea care a intrat în competiție alături de Marius Moise a răspuns unei întrebări „piperate”. Câțiva internauți au fost curioși să afle cu ce ispită de pe Insula Iubirii sezonul 7 și-ar fi dorit concurenta să formeze un cuplu, iar răspunsul ei nu a întârziat să apară. Atunci când a dezvăluit numele, fanii au rămas surprinși. Iată despre cine este vorba!

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Ce au spus părinții Biancăi Giurcă despre imaginile văzute cu fiica lor la televizor. Tânăra a spus tot

Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, răspuns neașteptat. Cu ce ispită și-ar fi dorit să aibă o relație

Concurenta de la Insula Iubirii le-a oferit fanilor un răspuns cu totul neașteptat. Pe pagina sa personală de Instagram, Bianca a dezvăluit cu ce ispită și-ar fi dorit să aibă o relație. Fără să stea prea mult pe gânduri, aceasta a rostit numele unei ispite, însă nu de pe insula sa, așa cum s-ar fi așteptat toată lumea. Aceasta a declarat că o ispită feminină crede că ar fi fost cea mai în putere să o ispitească, iar aceea este Roxana Rapailă.

„Păi... dintre toate ispitele de acolo cel mai mult cred că m-ar fi putut ispiti Roxana. Sincer”, a precizat concurenta de la Insula Iubirii pe InstaStory, iar mai apoi a râs.

Citește și: Unde a mai lucrat în trecut Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7. Iubita lui „Făt-Frumos” a avut mai multe joburi

Regretă Bianca Giurcă participarea la Insula Iubirii?

În urmă cu câteva zile, într-o altă sesiune dedicată fanilor ei, aceștia au fost curioși să afle dacă Bianca regretă participarea la Insula Iubirii, având în vedere modul în care s-au desfășurat lucrurile. Concurenta a mărturisit că are unele momente în care regretă, însă se bucură totodată că a putut participa, deoarece a avut multe de învățat.

„Am momente... Momente în care mă bucur de evoluţia mea de după insulă, momente în care regret anumite lucruri făcute acolo și sunt dezamagită de mine. Dar câteodată, în viaţa asta, trebuie să primești niște palme ca să realizezi anumite lucruri. Cred cu tărie în zicala „fiecare primește ce merită”, chiar dacă doare”, a scris ea de curând pe InstaStory.

Flacăra Ispitei se aprinde pentru prima oară pe insula băieţilor: „Să îi transmiteţi că în acest moment am pus stop rela... Insula Iubirii, 27 iulie 2023. Radu Vâlcan și-a făcut apariția la vila băieților. Ce veste neașteptată a dat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x