Antena Căutare

Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7 a fost filmată noaptea în club. Unde se afla Alin Simoiu și ce mesaj a transmis

Fanii emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 au fost luați prin surprindere de ceea ce au descoperit despre Bianca Giurcă și Alin Simoiu.

colaj foto cu bianca giurca si poza cu alin simoiu de la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Descoperă ce detaliu au descoperit fanii despre Bianca Giurcă și Alin Simoiu de la Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

Bianca Giurcă, fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 7, a fost filmată în club alături de prietenele sale. Bruneta părea că se distrează de minute și una dintre tinere chiar a publicat filmările la InstaStory. Totuși, fanii au fost uimiți atunci când au descoperit unde se afla Alin Simoiu în acest timp și ce mesaj a transmis indirect.

Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7 a fost filmată noaptea în club. Unde se afla Alin Simoiu și ce mesaj a transmis acesta

În sezonul 7 al emisiunii Insula Iubiri, Bianca Giurcă a mers în Thailanda alături de Marius Moise pentru a-și testa relația de iubire. La final, cei doi au ales să plece separat. Ajunși în România, după niște luni, cei doi au decis să mai dea o șansă relației lor, însă nici de data aceasta lucrurile nu au mers.

Citește și: De ce nu a fost Bianca Giurcă la cununia Emei și a lui Răzvan Kovacs. Dezvăluirile dureroase făcute publice abia acum

Deși nu au format un cuplu, Bianca Giurcă și Alin Simoiu au păstrat legătură și au fost văzuți împreună în repetate rânduri.

Recent, bruneta a fost surprinsă în oraș, distrându-se. Aceasta a fost filmată în club alături de prietenele sale și una dintre ele a publicat imaginile la InstaStory. Curioși, fanii au vrut să vadă ce face Alin Simoiu și nu mică le-a fost surpriza atunci când au realizat ce făcea aceasta, în timp ce Bianca Giurcă era în club.

Citește și: Din ce câștigă bani Bianca Giurcă, după participarea la Insula Iubirii, sezonul 7. Ce a recunoscut despre veniturile ei

Acesta avea și el un InstaStory făcut tot din același club (dar se afla în compania lui Dan Chiș) și la aproximativ aceeași oră, semn că cei doi sigur s-au întâlnit. Practic, indirect, Alin Simoiu a transmis un mesaj prin care a răspuns fanilor la întrebarea dacă s-au mai întâlnit de curând sau nu.

Insula Iubirii continuă în AntenaPLAY! Interviuri exclusive cu favoriții sezonului 7, după Marea Finală

Foști participanți din sezonul 7 Insula Iubirii revin într-o serie de interviuri în care retrăiesc momente din cadrul show-ului, mărturisesc ce a însemnat pentru ei experiența Insula Iubirii și cum li s-a schimbat viața din acel punct, care au fost lecțiile pe care le-au învățat și cum a contribuit participarea la emisiune la evoluția lor până în prezent.

Interviurile exclusive cu cei care au făcut parte din experiența celui mai dur test al fidelității vor fi vizionate în AntenaPLAY, secțiunea Interviurile Insula Iubirii. Publicul o să afle detalii neștiute din culisele Finalei de la concurenții acestui sezon, dar și cum le-a schimbat viața participarea la emisiune.

Cele mai picante informații ale testului de fidelitate vor fi spuse, fără ezitare, de către cuplurile din sezonul 7 Insula Iubirii, dar și de ispitele care au fost la vile. De asemenea, sezonul 7 integral poate fi vizionat pe AntenaPLAY.

Ana Maria Măriuță și Marius Budin de la Insula Iubirii, sezonul 7 se pregătesc de nuntă. Ce cuplu neașteptat și-ar dori ... Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7, mesaj cu subînțeles pe Instagram, la 5 dimineața. Ce au descoperit fanii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x