Antena Căutare

Din ce câștigă bani Bianca Giurcă, după participarea la Insula Iubirii, sezonul 7. Ce a recunoscut despre veniturile ei

Bianca Giurcă de la Insula Iubirii a făcut lumină în ceea ce privește veniturile ei și a dezvăluit din ce câștigă bani acum. Fosta iubită a lui Marius Moise a demonstrat că nu a stat niciodată cu acesta din interes, așa cum ar fi fost acuzată.

colaj foto Bianca Giurcă insula iubirii sezonul 7 Galerie
Din ce câștigă bani Bianca Giurcă, după participarea la Insula Iubirii, sezonul 7 | Antena 1 & Captura TikTok

În cadrul unui live făcut pe contu ei de TikTok, Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7 le-a răspuns, fără ascunzișuri, prietenilor ei virtuali la toate întrebările. Tânăra a abordat o mulțime de subiecte printre care și cel al veniturilor ei.

Deși de-a lungul emisiunii, internauții au acuzat-o că stă cu Marius Moise pe interes și că aceasta ar fi „calitatea” lui principală, fosta lui iubită le-a închis gura. Aceasta încercă acum să își croiască propriul drum în viață și preferă să facă acest lucru singruă.

Din ce câștigă Bianca Giurcă bani, după participarea la Insula Iubrii, sezonul 7

După despărțirea de Marius Moise, tânăra a plecat de la el și se înteține singură, așa cum a dezvăluit chiar ea pe rețelele de socializare. Bianca Giurcă de la Insula Iubrii, sezonul 7 locuiește, în prezent, singură în București, cu chirie.

Mai mult, ea a mărturisit că și în perioada filmărilor, dar și în timpul relației cu Marius a plătit întotdeauna chiria pentru apartamentul din Capitală.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Bianca Giurcă, schimbare surprinzătoare de look. La ce intervenție la nivelul feței a apelat

Întrebată din ce câștigă bani acum tânăra a oferit, inițial, un răspuns ironic. Ea a spus că ar lucra într-un lanț de supermarket-uri, la aranjat marfă.

Ulterior, a revenit cu un răspuns sincer la această întrebare, pentru a le închide gura răutăcioșilor.

„Eu nu lucrez, eu am glumit mai devreme că mi se tot pune întrebarea asta: Ce lucrezi? Ce lucrezi? Eu câștig din online. Ce am câștigat și înainte de emisiune. Și ați rămâne șocați dacă vă spun că eu câștigam mai bine în emisiune decât câștig acum”, a dezvăluit fosta iubită a lui Marius Moise pe TikTok.

Într-o altă sesiune de întrebări și răspunsuri, organizată pe rețelele sociale, în luna iulie, Bianca Giurca a postat captură cu venitul încasat în urma activității de pe Tiktok. Potrivit acesteia, 13.164 dolari a primit tânăra după o lună în care a fost activă pe platformă.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Cum arăta Bianca Giurcă înainte de operațiile estetice. Nu s-a ferit să se afișeze complet naturală

Insula Iubirii continuă în AntenaPLAY! Interviuri exclusive cu favoriții sezonului 7, după Marea Finală

Foști participanți din sezonul 7 Insula Iubirii revin într-o serie de interviuri în care retrăiesc momente din cadrul show-ului, mărturisesc ce a însemnat pentru ei experiența Insula Iubirii și cum li s-a schimbat viața din acel punct, care au fost lecțiile pe care le-au învățat și cum a contribuit participarea la emisiune la evoluția lor până în prezent.

A1.ro vine cu o veste bună pentru fanii show-ului Insula Iubirii! După Marea Finală din 27 august 2023, aceștia pot vedea primele impresii ale concurenților din sezonul 7 Insula Iubirii despre Marea Finală, dar și ce concluzii au tras după cele 21 de zile departe de partenerii lor.

Interviurile exclusive cu cei care au făcut parte din experiența celui mai dur test al fidelității vor fi vizionate în AntenaPLAY, secțiunea Interviurile Insula Iubirii. Publicul o să afle detalii neștiute din culisele Finalei de la concurenții acestui sezon, dar și cum le-a schimbat viața participarea la emisiune.

Cele mai picante informații ale testului de fidelitate vor fi spuse, fără ezitare, de către cuplurile din sezonul 7 Insula Iubirii. Stai cu ochii pe AntenaPLAY pentru a fi primul care vizionează interviurile exclusive ce vor apărea după Marea Finală din 27 august 2023.

Ce a făcut Bianca Giurcă cu scoica, micul cadou de la Alin când a ajuns acasă de la Insula Iubirii. A fost un măr al dis... Interviurile Insula Iubirii sezonul 7. Romeo Vasiloni a dezvăluit ce s-a întâmplat între el și Ema Oprișan în România. C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x