Antena Căutare

Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7, mesaj cu subînțeles pe Instagram, la 5 dimineața. Ce au descoperit fanii

Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7 a publicat un mesaj neașteptat pe contul său de Instagram și fanii au reacționat imediat.

colaj foto cu bianca giurca de la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7 a publicat un mesaj neașteptat pe Instagram | Antena 1

Bianca Giurcă a fost una dintre cele mai apreciate și îndrăgite concurente de la Insula Iubirii sezonul 7. Recent, aceasta și-a luat prin surprindere fanii atunci când a publicat un InstaStory, în jurul orei 5 dimineața, cu un mesaj neașteptat.

Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7, mesaj neașteptat pe Instragram. Ce a transmis

În sezonul 7 al emisiunii Insula Iubiri, Bianca Giurcă a mers în Thailanda alături de Marius Moise pentru a-și testa relația de iubire. La final, cei doi au ales să plece separat. Ajunși în România, după niște luni, cei doi au decis să mai dea o șansă relației lor, însă nici de data aceasta lucrurile nu au mers.

Citește și: Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7 a fost filmată noaptea în club. Unde se afla Alin Simoiu și ce mesaj a transmis

În prezent nu se știe dacă bruneta are o relație sau nu, dar cu siguranță se poate spune despre ea faptul că este destul de activă atât în mediul online, cât și în viața privată. Chiar de curând a fost filmată în timp ce se distrează noaptea în club cu niște prietene.

Pe la orele 5 ale dimenții, fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 7 a publicat într-un InstaStory o imagine cu un mesaj în limba engleză (n.r. „Învăț să mă iubesc pe mine. Nimeni nu va veni să te salveze. Salvează-te tu pe tine”).

Citește și: Din ce câștigă bani Bianca Giurcă, după participarea la Insula Iubirii, sezonul 7. Ce a recunoscut despre veniturile ei

Așa cum era de așteptat, fanii s-au gândit că mesajul e unul cu subînțeles și este, mai degrabă, un îndemn pentru ea să se schimbe și să înceapă să se gândească mai mult la ea și la liniștea ei.

Insula Iubirii continuă în AntenaPLAY! Interviuri exclusive cu favoriții sezonului 7, după Marea Finală

Foști participanți din sezonul 7 Insula Iubirii revin într-o serie de interviuri în care retrăiesc momente din cadrul show-ului, mărturisesc ce a însemnat pentru ei experiența Insula Iubirii și cum li s-a schimbat viața din acel punct, care au fost lecțiile pe care le-au învățat și cum a contribuit participarea la emisiune la evoluția lor până în prezent.

Interviurile exclusive cu cei care au făcut parte din experiența celui mai dur test al fidelității vor fi vizionate în AntenaPLAY, secțiunea Interviurile Insula Iubirii. Publicul o să afle detalii neștiute din culisele Finalei de la concurenții acestui sezon, dar și cum le-a schimbat viața participarea la emisiune.

Cele mai picante informații ale testului de fidelitate vor fi spuse, fără ezitare, de către cuplurile din sezonul 7 Insula Iubirii, dar și de ispitele care au fost la vile. De asemenea, sezonul 7 integral poate fi vizionat pe AntenaPLAY.

Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7 a fost filmată noaptea în club. Unde se afla Alin Simoiu și ce mesaj a tran... Oana Monea, ispita de la Insula Iubirii, surpriză de proporții din partea iubitului său. Ce declarație de dragoste i-a f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x