Antena Căutare

Bianca Giurcă și Alin Simoiu au avut parte de un dream date romantic, la Insula Iubirii. În ce ipostaze au fost surprinși cei doi

Bianca Giurcă a ales să meargă alături de Alin Simoiu la dream date în sezonul 7 Insula Iubirii. Cei doi au avut parte de o întâlnire romantică pe plajă, unde s-au bucurat de un vin rosé Wine Crime.

Colaj cu Alin Simoiu și Bianca Giurcă la dream date-ul din sezonul 7 Insula Iubirii Galerie
Bianca Giurcă a ales să meargă alături de Alin Simoiu la dream date în sezonul 7 Insula Iubirii | Antena 1

Bianca Giurcă a venit la Insula Iubirii sezonul 7 alături de Marius Moise. În primele ediții ale emisiunii, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru concurentă. Aceasta a observat faptul că partenerul său se aproprie timid de ispita Oana Monea.

Deși a păstrat distanța față de ispitele masculine, tânăra a început să își deschidă sufletul în fața lui Alin Simoiu, bărbatul cu care a interacționat cel mai mult pe insulă. Cei doi s-au apropiat în ultimele zile din Thailanda, după ce Biancă Giurcă a văzut imaginile în care Marius Moise anunța despărțirea de ea.

Citește și: Ce au făcut Claudia Florescu și Ema Oprișan în piscina cu spumă, la Insula Iubirii. Romeo Vasiloni și Andrei Ifrim le-au ajutat

Pentru că au legat o relație deosebită la Insula Iubirii, concurenta s-a decis să-l aleagă pe Alin Simoiu și la dream date, unde a petrecut 24 de ore alături de el. Aceștia s-au bucurat din plin de momentele petrecută împreună.

În ediția de pe 20 august, ispita masculină și Bianca Giurcă au mers la o întâlnire romantică pe plajă. Cei doi au profitat de fiecare discuție, atingere și tachinare, dar și de un pahar de vin Wine Crime.

În ce ipostaze au fost surprinși Bianca Giurcă și Alin Simoiu la dream date în sezonul 7 Insula Iubirii

Dream date-ul le-a pregătit o mulțime de momente de sinceritate celor doi. Alin Simoiu și Bianca Giurcă nu s-au mai ascuns de camerele de filmat și au discutat deschis despre experiența din Thailanda, chiar și despre relația dintre ei.

Înainte de ajunge la hotel, aceștia au avut ocazia să se cunoască mai bine la o întâlnire pe plajă, unde au servit un pahar de vin rosé Wine Crime. Mai mult, ispita masculină s-a oferit să-i dea concurentei să bea din pahar.

„Noroc!”, a zis el.

„Ai adus vinul?”, a întrebat ea.

Citește și: Cum s-au distrat fetele la vilă alături de ispitele masculine în sezonul 7 Insula Iubirii. Ce imagini au surprins camerele

De asemenea, Bianca Giurcă a făcut dezvăluiri importante despre evoluția ei din Thailanda: „Acum o să plec o femeie mai puternică, o femeie care vrea să își schimbe viața, dar nu pentru Alin. Vreau să schimb lucrurile astea pentru mine, chiar dacă va mai fi sau nu Alin”.

„A remarcat faptul că atunci când consum alcool devin mai bun, mai apropiat. Încerca din nou să mă aducă în acele stări”, a mai zis Alin Simoiu despre date.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

După 21 de zile petrecute în Thailanda alături de ispite, cuplurile au avut parte de un ultim bonfire cu Radu Vâlcan și concurenții au decis cum vor părăsi insula: singuri, împreună sau cu un alt partener.

Insula Iubirii sezonul 7 poate fi urmărită integral pe AntenaPLAY! Tot AICI poți descoperi și Interviuri exclusive cu concurenții și ispitele. Ele vor fi disponibile după Finala reality show-ului, care a avut loc pe 27 august 2023.

Bogdan Cîrlan și-a găsit deja alinarea în brațele altei femei, după despărțirea de Claudia. Ce a dezvăluit despre noua i... Insula Iubirii, sezonul 7. Claudia Florescu, reacție dură după ce a fost criticată pentru despărțirea de Bogdan Cîrlan. ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x