Antena Căutare

Când s-au cunoscut Marcel de la Insula Iubirii și iubita lui de fapt. Armina a pus capăt tuturor speculațiilor

Marcel de la Insula Iubirii și Armina trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar, de curând, fosta ispită și-a cerut iubita în căsătorie. Iată când s-au cunoscut cei doi, de fapt!

Galerie
Când s-au cunoscut Marcel de la Insula Iubirii și iubita lui de fapt. Armina a pus capăt tuturor speculațiilor | Captură Instagram

Marcel, ispita de la Insula Iubirii sezonul 8, a fost printre primele ispite din acest sezon care a atras atenția tuturor prin felul său carismatic de a fi. Deși în timpul show-ului s-a apropiat de Maria, fosta iubită a lui Dani nu i-a împărtășit sentimentele.

Cu toate acestea, după terminarea filmărilor de la Insula Iubirii sezonul 8, care au avut loc în februarie, Marcel Andrei s-a întors în țară și a continuat să își caute sufletul pereche.

Se pare că în luna mai, la câteva luni de când s-a întors din Thailanda, Marcel s-a îndrăgostit de Armina, o tânără superbă cu care se potrivește perfect. De atunci ispita Marcel postează des imagini și clipuri video cu iubita lui. Iată ce a declarat bruneta despre momentul când s-au cunoscut!

Citește și: Ce a putut să zică Armina despre Maria, când Marcel a fost întrebat dacă s-a îndrăgostit de concurentă la Insula Iubirii

Articolul continuă după reclamă

Când s-au cunoscut Marcel de la Insula Iubirii și Armina

Marcel a început o relație cu Armina în urmă cu aproape șase luni, după o pauză de șapte ani. Acum, cei doi se pregătesc de nuntă, căci fosta ispită de la Insula Iubirii și-a cerut iubita în căsătorie, într-un cadru inedit.

Deși cei mai mulți speculează că Marcel a fost ajutat de celebritate ca să își găsească o iubită, ei bine lucrurile stau complet diferit. Armina i-a fost aproape încă dinainte să fie cunoscut în toată România, iar acum se bucură împreună de succesul ispitei de la Insula Iubirii sezonul 8.

Potrivit Spynews, Marcel și Armina și-au început povestea pe rețelele de socializare, iar de aici lucrurile au evoluat.

„Nu chiar cum a fost în emisiune, fix exact el însuși (n.r. a cucerit-o). Este un bărbat foarte amuzant, romantic, foarte politicos. Asta dă dovadă de bărbăție. El e unul dintr-o mie. Eu îl cunoșteam înainte să fie faimos. Pentru toată lumea care tot mă întreabă, da, eu îl știam înainte să fie faimos. Dacă nu ar scoate nicio vorbă, nu ar fi Marcel de la Insula Iubirii”, a declarat Armina la Xtra Night Show, citată de Spynews.

Citește și: Ispita Marcel, în război cu cântărețul Jimmy Dub. De la ce au pornit neînțelegerile după ce au lansat hit-ul „Hola Mami Que Guapa”

Ce spune Armina despre admiratoarele care îl caută pe Marcel

Odată cu celebritatea au venit și multe admiratoare pentru Marcel de la Insula Iubirii sezonul 8. Dar cu toate că primește mesaje de la fane, Armina nu are niciun motiv de îngrijorare, căci, așa cum declară bruneta despre iubitul ei, el este un bărbat onest, care nu îi ascunde nimic.

„E un bărbat foarte onest, foarte sincer, îmi arată majoritatea care îi scriu, nu e nimic pe ascuns. Telefonul îl lasă la îndemână”, a mai spus Armina, citată de Spynews.

Schimbarea de look radicală la care a apelat Maria Covasa. Cum arată acum fosta concurentă din sezonul 8 Insula Iubirii... Ce mașină conduce Cornel de la Insula Iubirii de fapt. Imaginile cu el și Iustina în trafic au devenit virale: „Parcă er...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Baboiash și Liviu Puștiu
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Baboiash și Liviu Puștiu Sambata, 21.09.2024, 15:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x