Antena Căutare

Ce a putut să zică Armina despre Maria, când Marcel a fost întrebat dacă s-a îndrăgostit de concurentă la Insula Iubirii

Ispita Marcel de la Insula Iubirii și proaspăta sa logodnică au fost invitați recent în cadrul unui podcast, acolo unde au făcut mai multe dezvăluiri prețioase, dar și-au anunțat și logodna. Iată cum a putut să o numească Armina pe cea care i-a furat inima partenerului ei în emisiune!

Galerie
Ce a putut să zică Armina despre Maria, când Marcel a fost întrebat dacă s-a îndrăgostit de concurentă la Insula Iubirii | Captură Youtube/Antena 1

Marcel de la Insula Iubirii sezonul 8 a intrat rapid în atenția publicului din România, datorită replicilor sale care au devenit virale. Totodată, telespectatorii au fost surprinși de latura sa sensibilă, ispita dezvoltând sentimente puternice pentru Maria, una dintre concurentele sezonului, care a venit să își testeze relația alături de Dani, iubitul ei.

Însă, după ce a vărsat lacrimi amare pentru ea, Marcel și-a găsit fericirea în afara reality-show-ului. Bărbatul și Armina Grigoraș trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care a început după ce el și-a încheiat rolul de ispită pe Insula Iubirii. Relația lor a avansat rapid și acum, „Maluma de România” și-a cerut iubita în căsătorie.

De când s-au afișat prima dată în calitate de cuplu, cei doi merg peste tot împreună. Invitați recent în cadrul unui podcast, Marcel a fost întrebat dacă a jucat sau nu un rol la Insula Iubirii, iar proaspăta lui logodnică a preferat să preia cuvântul. Iată ce a putut să spună bruneta despre Maria!

Citește și: Ispita Marcel de la Insula Iubirii și-a cerut iubita în căsătorie. Cum arată inelul de logodnă oferit Arminei

Articolul continuă după reclamă

Cum a putut să o numească Armina Grigoraș, logodnica lui Marcel, pe Maria de la Insula Iubirii sezonul 8

Marcel Andrei de la Insula Iubirii sezonul 8 a fost invitat, alături de Armina Grigoraș, în cadrul unui podcast, acolo unde a făcut dezvăluiri mult așteptate.

În momentul în care „Maluma de România” a fost întrebat dacă a jucat un rol sau nu în cadrul emisiunii, proaspăta logodnică a acestuia a preluat cuvântul și a oferit un răspuns care l-a surprins până și pe moderatorul podcastului.

„El s-a atașat foarte mult acolo. S-a atașat de femeie aceea, fata aceea, și-a făcut rolul de ispită pentru că e normal să te atașezi în ziua de astăzi. Și eu sunt foarte atașată de câinele meu. Te atașezi de un câine de pe stradă, da păi dacă e un om lângă tine”, a spus Armina.

Citește și: Cine e și cum arată iubita ispitei Marcel, Armina. Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut după încheierea filmărilor sezonului 8

Ce s-a întâmplat de fapt între ispita Marcel și Maria la Insula Iubirii

Ulterior, ispita Marcel de la Insula Iubirii sezonul 8 a dezvăluit adevărul din spatele sentimentelor puternice pe care le-a avut pentru concurenta Maria.

„Să înțeleagă toată lumea. Bun. Eu am intrat ca rol de ispită, da? Tot ce s-a întâmplat acolo, am vrut să… Eu mi-am dat seama că ea nu o să aibă nici o treabă cu mine și o să aibă treabă cu Alin. Am simțit chestia asta de la bun început. Dar, în schimb, eu am vrut să creez o poveste în toată treaba asta și să fie și un exemplu pentru lumea de acasă. Uite cum e să te comporți cu o femeie, cum e să faci, să nu renunți, înțelegi?”, a mărturisit ispita Marcel în cadrul podcastului în care a fost invitat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mesajul pe care Răzvan de la Pitești, autorul melodiei "Cu capul în nori", l-a transmis Iustinei și ispitei Te... Insula Iubirii sezon 8. Ce se întâmplă cu relația Simonei și a lui Claudiu după ce au văzut totul la TV: „Am nevoie de l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel Miercuri, 11.09.2024, 15:59
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x