Antena Căutare

Cât costa să închiriezi vilele din Thailanda în care s-a filmat Insula Iubirii. Prețul este unul exorbitant

Sezonul 8 din Insula Iubirii a devenit un adevărat fenomen, având milioane de fani atât în țară, cât și peste hotare, în rândul românilor din diaspora.

Galerie
Pe lângă poveștile cuplurilor care i-au ținut cu sufletul la gură pe privitori, un alt lucru a ajuns pe lista de curiozități a fanilor. | A1

Insula Iubirii sezonul 8 are marea finală pe 26, 27 și 28 august și mulți telespectatori sunt nerăbdători să afle deznodământul poveștilor de iubire celor 4 cupluri rămase.

Cât costă să închiriezi una dintre vilele în care s-a filmat Insula Iubirii în Thailanda

Pe lângă poveștile cuplurilor care i-au ținut cu sufletul la gură pe privitori, un alt lucru a ajuns pe lista de curiozități.

Citește și: Premieră la Insula Iubirii în săptămâna finală a show-ului de la Antena 1: Ispitele au dreptul să refuze invitaţia la dream date

Articolul continuă după reclamă

Mulți fani ai emisiunii se întreabă cât costă să închirieze vilele în care au stat fetele și băieții pe perioada celor 21 de zile de filmare.

Locația pentru ambele vile este una de lux, iar vilele sunt dotate cu toate cele necesare pentru a oferi atât concurenților, cât și ispitelor, confortul de care au nevoie.

Sezonul 8 al emisiunii s-a filmat pe plaja Natai Beach, care se află în apropiere de Puket. Concurenții și ispitele au fost cazate în două resorturi în condiții de lux, și anume Escape Villas și Twin Villas.

După ce mulți telespectatori au văzut la TV cele două locații, mulți și-au dorit să poată închiria o astfel de destinație de vacanță. Ce trebuie să știi este că prețul nu este deloc unul mic.

Cele două resorturi exclusiviste din Thailanda au prețuri piperate când vine vorba de închirierea lor. Distanța dintre vila fetelor și via băieților este de 25 kilometri, potrivit Viva.

Citește și: Ar mai participa ispita Anamaria Vaida la Insula Iubirii. Roșcata sexy este pentru a doua oară în rolul de ispită

Cele două vilebeneficiază de facilități de lux la care unii pot doar visa. Fiecare dintre resorturi dispune de o plajă privată, piscină, 5 dormitoare matrimoniale, bucătar personal și o zonă de relaxare ce include masaje tradiționale thailandeze și o zonă de SPA.

Cei care pășesc în acest paradis verde se pot bucura din plin de aceste beneficii la închirierea unui asemenea resort, dar prețul este unul destul de piperat. Nu oricine își poate permite să petreacă o vacanță de câteva zile într-un astfel de loc exotic.

Potrivit Cancan, pentru a închiria una dintre aceste vile pentru o săptămână costă 35.000 euro, iar prețul include și biletele de avion pentru 10 persoane.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Cât costă o rochie sau o geacă de piele în magazinul ispitei Diandra. Prețurile nu sunt pentru toți

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality-show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality-show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Premieră la Insula Iubirii în săptămâna finală a show-ului de la Antena 1: Ispitele au dreptul să refuze invitaţia la dr... Video-ul Emei și al lui Răzvan Kovacs din sezonul 7 Insula Iubirii care a stârnit hohote de râs. Reacția fanilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x