Antena Căutare

Schimbare uriașă! Cati de la Insula iubirii i-a lăsat mască pe fani! Cine este noul iubit al brunetei

Cati de la Insula iubirii i-a lăsat mască pe fani atunci când a pus fotografii recente cu ea! Bruneta nu numai că și-a făcut schimbări la modul în care arată, dar pare mai fericită ca niciodată!

Schimbare uriașă! Cati de la Insula iubirii i-a lăsat mască pe fani! Cine este noul iubit al brunetei
Cati de la Insula iubirii iubește din nou

În sezonul 4 al emisiunii Insula iubirii, Cati a venit alături de Răzvan, un bărbat mai tânăr cu șase ani decât ea, pe care îl considera partenerul perfect pentru ea.

CUM ARATĂ CATI DE LA INSULA IUBIRII ȘI CINE ESTE NOUL IUBIT

Cei doi s-au cunoscut pe internet, s-au mutat împreună și au încercat să trăiască fericiți, alături de fiul tinerei.

citește și: Iubitul Margheritei de la Clejani are interdicție în farmaciile din București! Ce s-a descoperit

Totuși, testul de la Insula iubirii a fost picat atunci când Răzvan a părut că are dificultăți la capitolul fidelitate. Mai mult decât atât, acesta a făcut și dezvăluiri intime despre iubita sa, lucru ce a făcut-o pe Cati să realizeze că nu se află lângă partenerul potrivit pentru ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După experiența de la Insula iubirii, cei doi au plecat separat, dar ulterior au încercat să mai dea o șansă relației lor. Lucrurile nu au mai mers deloc și despărțirea a fost, din nou, inevitabilă.

citește și: Veste șoc! Andi de la Insula iubirii, accident crunt de mașină! A ajuns sub roțile unui TIR

În prezent, Cati a înlocuit părul drept cu care ne-a obișnuit la Insula iubirii cu cel ondulat și acum afișează un zâmbet larg, semn că este mai fericită ca niciodată.

Pozele în care apare alături de Mădălin, noul său iubit, sunt dovada faptului că fosta concurentă de la Insula iubirii și-a găsit un partener care o face fericită și că lucrurile s-au mai așezat în viața sa.

Bărbatul are un fizic de invidiat, fiind mare pasionat de mersul la sală. În plus, faptul că acesta apare în fotografiile socrilor arată că relația este una pe placul familiei brunetei.

Fotbalist celebru, prins cu o ispită de la Insula iubirii! Cu cine și-a înșelat soția Marian Aliuță... Ispita Bianca Pop de la Insula iubirii, bătută crunt și umplută de vânătăi! Bruneta și-a arătat rănile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x