Antena Căutare

Veste șoc! Andi de la Insula iubirii, accident crunt de mașină! A ajuns sub roțile unui TIR

La doar o zi după ce şi-a cumpărat maşină, una dintre cele mai îndrăgite ispite de la Insula iubirii a fost la un pas să-şi piardă viaţa! Este vorba despre Andi, care a făcut un accident grav și care, de atunci, a luat o decizie radicală!

Veste șoc! Andi de la Insula iubirii, accident crunt de mașină! A ajuns sub roțile unui TIR
Ispita Andi, accident crunt de mașină

Într-un interviu extrem de sincer, ispita Andi de la Insula iubirii a făcut dezvăluri șocante pentru fani. Vedeta a fost la un pas de o tragedie.

ANDI DE LA INSULA IUBIRII, ACCIDENT GRAV DE MAȘINĂ

„Am avut o perioadă în care partea asta economică îmi ghida viața. Tot ce făceam, făceam pentru partea economică. Dar mi-am dat seama că mă neglijam foarte tare, ajunsesem să nu mă mai cunosc.

citește și: Diana de la Insula iubirii, de nerecunoscut! Ce coșmar a trăit, după relația cu Ben și Aurel

Viața are un mod de a-ți da o palmă ca să te trezească la realitate și fix asta am trăit și eu, am primit o palmă de la viață, o palmă destul de severă. Și de atunci am început acest proces de autocunoaștere”, a dezvăluit Andi de la Insula iubirii.

Acesta a povestit cum, la aproape două ore de la achiziționarea unei mașini, a făcut un cumplit accident de mașină. În drum spre casă acesta a intrat sub un TIR, mașina a fost făcută praf și el s-a ales cu răni destul de grave.

citește și: Transformare radicală! Cum arată cea mai controversată concurentă de la Insula Iubirii? Teodora a vorbit despre relația cu ispita Mircea

Mai mult decât atât, ispita Andi a dezvăluit că i-au trebuit mai bine de șase luni să accepte și să treacă peste acest accident ce i-a rănit extrem de tare orgoliul și vanitatea.

Ce a urmat și ce decizie radicală a luat Andi de la Insula iubirii apoi? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea celor de la Antena Stars.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x