Căutare Live

Ce a publicat Cerasela pe rețelele sociale, după finala sezonului 6 Insula Iubirii. Imaginile care au surprins internauții

Cerasela și-a surprins prietenii de pe Instagram cu o postarea de-a dreptul neașteptată după finala sezonului 6 din Insula Iubirii. Iată ce imagini a publicat concurenta pe rețelele sociale.

Cerasela și-a surprins prietenii de pe Instagram cu o postarea de-a dreptul neașteptată după finala sezonului 6 din Insula Iubirii

Antena 1

Cerasela a atras atenția telespectatorilor cu energia sa pozitivă și cheful de viață încă din primele ediții ale sezonului 6 din Insula Iubirii. Comportamentul concurentei a fost intens dezbătut de-a lungul difuzării reality show-ului.

În cadrul competiției, tânăra s-a făcut remarcată prin replicile complet surprinzătoare, atitudinea sa neașteptată față de ispitele masculine, deciziile radicale, povestea de dragoste alături de Rareș, dramele vieții sale, dar și prin conflictele în care a fost implicată în cele 21 de zile din Thailanda.

De altfel, concurenta a pășit pe insulă alături de iubitul său. Cerasela este cea care și-a dorit să își testeze relația, însă lucrurile au luat o întorsătură de-a dreptul surprinzătoare.

Citește și: Rey, mesaj complet surprinzător pentru Lavinia după ce a văzut finala sezonului 6 din Insula Iubirii: „Cred că încă te mai iubesc”

Tânăra a dezvăluit de mai multe ori că se simte atrasă de ispita Daniel, însă nu a dat curs unei relații cu acesta. Deși au existat mai multe atingeri intime între cei doi, concurenta a păstrat o distanță considerabilă față de bărbat.

La bonfire-ul final, Cerasel și Rareș au avut parte de o întâlnire de-a dreptul emoționantă. Cei doi s-au bucurat foarte tare pentru că au avut ocazia să se revadă după atâta timp în care au stat despărțiți.

În ciuda celor întâmplate pe Insula Iubirii, Rareș a luat decizia de a trece peste tot ce a făcut partenera lui, la ceremonia finală a focului. Acesta a hotărât să plece în România alături de ea, însă lucrurile au stat total diferit acasă.

Odată ajunși în țară, bărbatul și-a dat seama că există mai multe lucruri nerezolvate în relația cu Cerasela, fapt care l-a pus pe gânduri.

Ce mesaj a transmis Cerasela după finala sezonului 6 Insula Iubirii

La scurt timp de la finala sezonului 6 din Insula Iubirii, mai mulți concurenți au ținut să transmită câteva cuvinte despre experiența pe care au trăit-o în Thailanda alături de colegii lor și ispite. Și Cerasela se numără printre cei care au publicat un mesaj pe rețelele sociale după difuzarea reality show-ului.

Concurenta a distribuit pe contul de Instagram o imagine cu ea de pe insulă. Tânăra a ales să fie cât mai misterioasă, așa cum a fost toată emisiunea, motiv pentru care mesajul a fost unul scurt și direct.

Citește și: Ce a răspuns Cristina când a fost întrebată dacă știe ce au făcut Sebastian și Oana, în baie. Ce mesaj a transmis concurenta

Sfârșit!”, a scris ea la descrierea pozei.

Postarea sa a generat o mulțime de reacții total neașteptate din partea internauților ce i-au urmărit evoluția din Thailanda. Mesajele răutăcioase nu au întârziat să apară.

De altfel, Cerasela a reușit să acapareze toată atenția internauților după ce a publicat o fotografie total neașteptată. Iubita lui Rareș s-a pozat alături de Lavinia și mai multe ispite feminine, la o petrecere.

În imagine apar Eda, Roxana și Larisa. Se pare că fosta parteneră a lui Rey și Cerasela au legat o relație de prietenie cu unele dintre ispitele feminine ale sezonului 6 din Insula Iubirii.

Rey, mesaj complet surprinzător pentru Lavinia după ce a văzut finala sezonului 6 din Insula Iubirii: „Cred că încă te m... Insula Iubirii sezonul 6. Ce detaliu a ieșit la iveală când Rey a fost la un date cu Eda. Ce a recunoscut ispita...
Ultimele știri
x