Live acumObservator 23
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Ce a răspuns Mirela Baniaș de la „Insula iubirii”, când fanii au întrebat dacă s-a despărțit de soțul afacerist

Mirela Baniaș a avut un răspuns complet neașteptat pentru fanii săi, care în ultima vreme au început s-o întrebe tot mai des dacă nu cumva s-a despărțit de soțul său.

Mirela Baniaș a reușit să își uimească fanii din plin

captură foto Insula iubirii

Pe Mirela Baniaș am putut s-o cunoaștem în sezonul 4 al emisiunii „Insula iubirii” de la Antena 1. Atunci, tânăra a venit însoțită de iubitul său de la acea vreme, pe nume Ionuț Gojman.

În prima ediție a reality show-ului, cei doi s-au prezentat ca fiind un cuplu fericit. Însă nu a fost nevoie să treacă mult timp și iată că adevărul a ieșit la iveală.

Ce a dezvăluit Mirela Baniaș de la „Insula iubirii” despre soțul său, Florin Tecar

Încă din primele zile petrecute în Thailanda, partenerul femeii a părut că este extrem de încântat de faptul că a devenit subiect de interes pentru presa tabloidă din România. Văzând la bonfire imaignile cu Ionuț Gojman devenind tot mai mândru de celebritatea sa, Mirela Baniaș s-a declarat surprinsă și a recunoscut faptul că nu se aștepta la o asemenea atitudine din partea lui.

Descoperă mai multe poze cu Mirela Baniaș de la „Insula iubirii” în GALERIA FOTO de mai sus

Mai mult decât atât, Ionuț Gojman a început să savureze din ce în ce mai mult compania ispitelor feminine, în timp ce Mirela Baniaș și-a găsit consolarea în compania ispitei Mircea.

citește și: Diana Constantin de la „Insula iubirii” s-a pozat în lenjerie intimă transparentă și a făcut senzație pe Instagram

Chiar dacă toată lumea se aștepta ca cei doi să formeze un cuplu, iată totuși că tânăra a încercat să își recucerească iubitul, încă o dată, în ciuda răcelii de care acesta a dat dovadă.

Mirela Baniaș de la „Insula iubirii” la ceremonia focului

Mirela Baniaș de la „Insula iubirii”

Ceea ce a urmat i-a uimit pe toți! Cei din echipa de producție a emisiunii „Insula iubirii” l-au întrebat pe Ionuț Gojman ce ar alege: să rămână cu Mirela sau să renunțe definitiv la ea, primind în schimb șansa de-a deveni ispită în sezonul următor. Fără să stea pe gânduri, Ionuț Gojman a ales celebritatea și astfel, acesta a devenit ispită în sezonul 5 al îndrăgitului show realizat în Thailanda.

citește și: Îți amintești de Marinela Mavrodin de la „Insula iubirii”? Face senzație într-un videoclip de pe YouTube. Cum arată azi

Timpul a trecut și Mirela Baniaș și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat, pe nume Florin Tecar, un cunoscut om de afaceri. Totuși, în ultima perioadă, fanii brunetei s-au întrebat tot mai des de ce tânăra nu se mai pozează în compania soțului său. Și se pare că răspunsul a fost unul pe măsură, oferit prin intermediul unui Story postat pe Instagram. Mirela Baniaș a reușit să își uimească fanii din plin.

„Am primit niște mesaje de la voi...Foarte tare! Unde e soțul tău? De ce nu mai pui poze cu el, v-ați despărțit, n-ai mai făcut de mult poze cu el! Acum nu am timp că mă duc la cumpărături, dar Florine, pregătește-te, că vin acasă să facem poze pentru fete!”, a dezvăluit Mirela Baniaș, pentru a-i liniști pe fanii emisiunii „Insula iubirii”.

Video