Antena Căutare

Ce a răspuns Mirela Baniaș de la „Insula iubirii”, când fanii au întrebat dacă s-a despărțit de soțul afacerist

Mirela Baniaș a avut un răspuns complet neașteptat pentru fanii săi, care în ultima vreme au început s-o întrebe tot mai des dacă nu cumva s-a despărțit de soțul său.

Mirela Baniaș, dând interviu în cadrul emisiunii „Insula iubirii” Galerie
Mirela Baniaș a reușit să își uimească fanii din plin | captură foto Insula iubirii

Pe Mirela Baniaș am putut s-o cunoaștem în sezonul 4 al emisiunii „Insula iubirii” de la Antena 1. Atunci, tânăra a venit însoțită de iubitul său de la acea vreme, pe nume Ionuț Gojman.

În prima ediție a reality show-ului, cei doi s-au prezentat ca fiind un cuplu fericit. Însă nu a fost nevoie să treacă mult timp și iată că adevărul a ieșit la iveală.

Ce a dezvăluit Mirela Baniaș de la „Insula iubirii” despre soțul său, Florin Tecar

Încă din primele zile petrecute în Thailanda, partenerul femeii a părut că este extrem de încântat de faptul că a devenit subiect de interes pentru presa tabloidă din România. Văzând la bonfire imaignile cu Ionuț Gojman devenind tot mai mândru de celebritatea sa, Mirela Baniaș s-a declarat surprinsă și a recunoscut faptul că nu se aștepta la o asemenea atitudine din partea lui.

Descoperă mai multe poze cu Mirela Baniaș de la „Insula iubirii” în GALERIA FOTO de mai sus

Mai mult decât atât, Ionuț Gojman a început să savureze din ce în ce mai mult compania ispitelor feminine, în timp ce Mirela Baniaș și-a găsit consolarea în compania ispitei Mircea.

citește și: Diana Constantin de la „Insula iubirii” s-a pozat în lenjerie intimă transparentă și a făcut senzație pe Instagram

Chiar dacă toată lumea se aștepta ca cei doi să formeze un cuplu, iată totuși că tânăra a încercat să își recucerească iubitul, încă o dată, în ciuda răcelii de care acesta a dat dovadă.

Mirela Baniaș de la „Insula iubirii” la ceremonia focului

Mirela Baniaș de la „Insula iubirii”

Ceea ce a urmat i-a uimit pe toți! Cei din echipa de producție a emisiunii „Insula iubirii” l-au întrebat pe Ionuț Gojman ce ar alege: să rămână cu Mirela sau să renunțe definitiv la ea, primind în schimb șansa de-a deveni ispită în sezonul următor. Fără să stea pe gânduri, Ionuț Gojman a ales celebritatea și astfel, acesta a devenit ispită în sezonul 5 al îndrăgitului show realizat în Thailanda.

citește și: Îți amintești de Marinela Mavrodin de la „Insula iubirii”? Face senzație într-un videoclip de pe YouTube. Cum arată azi

Timpul a trecut și Mirela Baniaș și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat, pe nume Florin Tecar, un cunoscut om de afaceri. Totuși, în ultima perioadă, fanii brunetei s-au întrebat tot mai des de ce tânăra nu se mai pozează în compania soțului său. Și se pare că răspunsul a fost unul pe măsură, oferit prin intermediul unui Story postat pe Instagram. Mirela Baniaș a reușit să își uimească fanii din plin.

„Am primit niște mesaje de la voi...Foarte tare! Unde e soțul tău? De ce nu mai pui poze cu el, v-ați despărțit, n-ai mai făcut de mult poze cu el! Acum nu am timp că mă duc la cumpărături, dar Florine, pregătește-te, că vin acasă să facem poze pentru fete!”, a dezvăluit Mirela Baniaș, pentru a-i liniști pe fanii emisiunii „Insula iubirii”.

Cum arăta Diana Constantin de la „Insula iubirii” când era mică! Imaginile fac senzație pe Instagram... Mirela Baniaș impresionează cu noul său look. Cât de mult s-a schimbat fosta concurentă de la "Insula Iubirii"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x