Live acumI mai mult umor
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Îți amintești de Marinela Mavrodin de la „Insula iubirii”? Face senzație într-un videoclip de pe YouTube. Cum arată azi

Marinela Mavrodin, fostă concurentă în sezonul 4 al emisiunii „Insula iubirii”, a reușit să își surprindă fanii cu o apariție la care nimeni nu s-ar fi așteptat! Tânăra face senzație într-un videoclip lansat de curând.

Recent, fosta concurentă de la „Insula iubirii” a apărut în cadrul unui videoclip muzical lansat de Urucu Robert

Antena 1

În sezonul 4 al emisiunii „Insula iubirii” de la Antena 1, Marinela Mavrodin a decis să vină împreună cu iubitul său de la acea vreme, pe nume Iulian. C

Chiar dacă inițial s-au prezentat ca fiind un cuplu extrem de fericit și împlinit, timpul a trecut și adevărul a început să iasă la iveală, demonstrând că lucrurile nu sunt deloc precum au fost prezentate inițial, înainte de plecarea în Thailanda.

Marinela Mavrodin de la „Insula iubirii” sezonul 4 face senzație într-un videoclip de pe YouTube

Dezamăgită de comportamentul partenerului său de atunci, Marinela Mavrodin și-a găsit consolarea în compania ispitei Cristi, care i-a dat încredere în forțele proprii și a făcut-o să se aprecieze mai mult.

Între cei doi s-a născut o frumoasă poveste de dragoste și, la finalul show-ului, ispita Cristi a făcut dezvăluiri complet neașteptate.

citește și: Ce mai face Marinela Mavrodin, fosta concurenta de la "Insula Iubirii". Cine este cel care a cucerit-o

„Poate o să te surprindă sau nu. Eu sper că nu…Vreau să îţi spun că mă bucur foarte tare că te-am cunoscut. Am cunoscut o persoană specială, zic eu. Nu mă aşteptam, atunci când am acceptat rolul de ispită, să creez o asemenea conexiune cu cineva. Nu mă aşteptam absolut deloc. Despre ce am trăit noi doi aici…ce pot să spun?! Decât că nu a fost o minciună, o totală minciună. Nu-mi eşti indiferentă absolut deloc, însă nu pot spune nici că sunt îndrăgostit de tine. De ce? aş putea spune multe motive, dar aleg să îţi dau câteva sfaturi”, a dezvăluit atunci tânărul care i-a răpit inima concurentei.

Acesta a „taxat” în mod special limbajul colorat al tinerei și impulsivitatea și a sfătuit-o să își șlefuiască manierele și limbajul, să lucreze la imaginea pe care o prezintă și să devină o doamnă, așa cum își dorește ea.

citește și: Hannelore de la „Insula iubirii”, alături de noul iubit! Fanii au reacționat imediat când l-au văzut: „Mamă, ce privire are”

După emisiunea „Insula iubirii”, tânăra nu a mai reluat legătura cu Iulian, partenerul său de atunci, și a ales să facă schimbări importante în viața sa. A făcut două cursuri de make up și a fost mai mult decât fericită să își împlinească astfel un vis pe care îl avea de mult timp. Cu ispita Cristi aceasta a ales să rămână amică, cei doi discutând chiar și pe perioada difuzării emisiunii la televizor.

Totuși, Marinela Mavrodin nu s-a oprit aici, ci a putut fi ulterior văzută și în cadrul altor emisiuni de succes din România. Tânăra are în prezent aproximativ patru sute de mii de urmăritori și fiecare poză pe care aceasta o publică adună instant mii de aprecieri din partea fanilor.

Recent, fosta concurentă de la „Insula iubirii” a apărut în cadrul unui videoclip muzical lansat de Urucu Robert, chiar partenerul de viață al tinerei! Cei doi s-au căsătorit anul trecut și trăiesc împreună o frumoasă poveste de dragoste.

Video