Live acumiUmor Sezonul 10
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Ce fac și cum arată azi Medana și Robert Kirschner de la „Insula iubirii”, sezonul 2. Au plecat logodiți din Thailanda

Îți amintești de Medana și de Robert din sezonul 2 al emisiunii „Insula iubirii” de la Antena 1? Cum arată și ce fac astăzi cei doi foști concurenți.

La începutul sezonului 2 „Insula iubirii”, Medana și Robert au decis să plece în Thailanda pentru a da testul suprem al fidelității

Antena 1

Medana și Robert din sezonul 2 al emisiunii „Insula iubirii” sunt cei doi tineri care au reușit să demonstreze că, dacă dragostea este suficient de puternică între două persoane, nici chiar la „Insula iubirii” nu există o ispită suficient de mare.

La începutul sezonului 2 „Insula iubirii”, Medana și Robert au decis să plece în Thailanda pentru a da testul suprem al fidelității.

Ce fac și cum arată azi Medana și Robert Kirschner de la „Insula iubirii” sezonul 2

Oricât de tare au încercat ispitele să-i ademenească pe cei doi, eforturile au fost în zadar. Chiar dacă au avut și greșeli, cei doi nu și-au uitat complet partenerul.

Zilele au trecut și apoi a venit mult așteptatul moment al confruntării. La ceremonia focului, aflați în fața lui Radu Vâlcan, Robert s-a pus în genunchi și i-a oferit Medanei inelul de logodnă, dar aceasta l-a refuzat, explicând faptul că nu poate să meargă mai departe.

Citește și: Hamude Kilani de la „Insula iubirii”, mesaj ce i-a făcut pe fani să lăcrimeze. Ce a dezvăluit

După zece ani de iubire, cei doi au anunțat că pleacă de pe „Insula iubirii” nu împreună, ci în calitate de prieteni.

Chiar dacă cei doi au suferit și s-au temut că relația lor se va termina, lucrurile au căpătat un cu totul alt sens odată ce au ajuns în camera de hotel. Medana a izbucnit în lacrimi, s-au aruncat reproșuri, au urmat explicații peste explicații.

La un moment dat, flacăra pasiunii s-a reaprins între cei doi și Roby a îngenunchiat pentru a doua oară, iar acum răspunsul a fost afirmativ.

Citește și: Cum arată azi Elena Stroe de la „Insula iubirii”, cea care l-a uitat pe Sasha și s-a îndrăgostit de ispita Tomiță

Au trecut aproape cinci ani de atunci și se pare că cei doi sunt la fel de fericiți și azi. Aceștia s-au căsătorit și din anul 2017 au devenit părinții unui băiețel pe care l-au numit Erick.

Medana de la „Insula iubirii” are acum o afacere cu haine, ce îi poartă numele, și cei doi trăiesc în Alba Iulia. Au o familie frumoasă împreună și nu ratează vreo ocazie să se fotografieze împreună, spre deliciul fanilor, care oferă mii de aprecieri și numeroase comentarii.

Video