Antena Căutare

Hamude Kilani de la „Insula iubirii”, mesaj ce i-a făcut pe fani să lăcrimeze. Ce a dezvăluit

Hamude Kilani, fostul concurent din sezonul 2 al emisiunii „Insula iubirii”, a reușit să își facă fanii să lăcrimeze cu un mesaj complet neașteptat, postat pe pagina sa de Facebook.

Colaj foto cu Hamude Kilani singur (stânga) si alaturi de Loredana (dreapta), la Insula iubirii Galerie
De curând, Hamude Kilani a postat pe pagina sa de Facebook un clip video emoționant, ce i-a făcut pe fani să lăcrimeze | Antena 1

Unul dintre cele mai surprinzătoare și apreciate cupluri din sezonul 2 al emisiunii „Insula iubirii” a fost cel format din Loredana și Hamude Kilani. Cei doi au mers împreună în Thailanda pentru a demonstra că dragostea adevărată învinge totul și că nu ispitele nu au șanse să-i despartă.

Hamude Kilani a fost extrem de sigur de iubita sa, Loredana, femeia pe care o iubea la momentul respectiv și împreună cu care voia să își întemeieze o familie. Doar că ceea ce părea inițial o superbă poveste de iubire s-a transformat într-o situație cu deznodământ nefericit.

Hamude Kilani din sezonul 2 „Insula iubirii” și-a emoționat fanii cu un mesaj postat pe Facebook

Încet și sigur, Loredana s-a deschis și s-a apropiat de ispita masculină Sorin și, la un moment dat, frumoasa blondină a avut o aventură în adevăratul sens al cuvântului.

Descoperă mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus

De-a lungul sezonului 2 „Insula iubirii”, Radu Vâlcan i-a arătat lui Hamude Kilani imagini grăitoare cu iubita sa, dar tânărul a refuzat până în ultima clipă să creadă că Loredana l-ar putea înșela sau că nu îl mai iubește.

Citește și: Ce a răspuns Mirela Baniaș de la „Insula iubirii”, când fanii au întrebat dacă s-a despărțit de soțul afacerist

O secvență ce a impresionat din plin publicul care a urmărit sezonul 2 al emisiunii „Insula iubirii” a fost atunci când Hamude Kilani a zis că e atât de sigur de fidelitatea partenerei sale încât ar băga mâna în foc pentru ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Doar că gestul său de iubire nu a reflectat însă și realitatea din sufletul Loredanei. La ceremonia focului, Radu Vâlcan a prezentat filmări cu blondina, în timp ce se iubește în așternuturi cu ispita Sorin.

După emisiunea „Insula iubirii” sezonul 2, cei doi concurenți au mers pe drumuri separate. Anii au trecut și Hamude Kilani a rămas la fel de apreciat de cei aproximativ nouăzeci de mii de urmăritori de pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Îți amintești de Marinela Mavrodin de la „Insula iubirii”? Face senzație într-un videoclip de pe YouTube. Cum arată azi

De curând, Hamude Kilani a postat pe pagina sa de Facebook un clip video emoționant, ce i-a făcut pe fani să lăcrimeze. Fostul concurent de la „Insula iubirii” s-a filmat în timp ce îi transmite mamei sale cea mai frumoasă declarație de dragoste!

„Ăsta e un mesaj pentru tine, mama. Știu că e ziua mea și mă simt foarte bine. Și din cauză că mă simt foarte bine mesajul este dedicat ție. Și chiar spun asta din tot sufletul, pentru că știi că te iubesc. Și zicându-ți că te iubesc știi și cât de mult îți mulțumesc că m-ai adus pe planeta asta. Fără îndrumarea ta, fără educația ta, fără să îmi dai de mâncare când eram copil mic, nu aș fi fost aici și nu aș fi putut să sărbătoresc ziua asta minunată. Așa că, iubita mea mamă, te iubesc și îți mulțumesc și sper să avem ani mulți frumoși și sănătoși împreună”, a transmis Hamude Kilani, spre surprinderea urmăritorilor săi de pe Facebook.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x