Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

Cum arată azi Elena Stroe de la „Insula iubirii”, cea care l-a uitat pe Sasha și s-a îndrăgostit de ispita Tomiță

Unul dintre cele mai surprinzătoare cupluri din sezonul 2 al emisiunii „Insula iubirii” a fost cel format din Sasha și Elena Stroe. Cum arată azi bruneta care a fost cucerită de ispita Tomiță?

Văzând imagini grăitoare la bonfire, Elena Stroe a fost cuprinsă de gelozie și s-a răzbunat apropiindu-se de celebrul Tomiță

Antena 1

La începutul emisiunii, Elena Stroe a dezvăluit faptul că s-a împăcat de curând cu Sasha, după ce acesta ar fi înșelat-o de mai multe ori.

Totuși, aceasta a dorit să îi mai dea o șansă, așa că a ales să meargă cu el în Thailanda, pentru a vedea dacă flacăra poate să fie reaprinsă și dacă tânărul poate să fie fidel.

Cum arată azi Elena Stroe din sezonul 2 al emisiunii „Insula iubirii” de la Antena 1

Întrebată de Radu Vâlcan cine este cel mai sensibil la ispite, Elena Stroe a arătat către Sasha, fără să ezite. Totuși, nu a trecut mult timp și tânărul a părut că se simte extrem de atras de ispita Maria Ilioiu.

Văzând imagini grăitoare la bonfire, Elena Stroe a fost cuprinsă de gelozie și s-a răzbunat apropiindu-se de celebrul Tomiță, una dintre cele mai apreciate ispite masculine.

Citește și: Îți amintești de Loredana, fosta iubită a lui Hamude de la „Insula iubirii”? Ce face și cum arată azi

Cei doi au ajuns să aibă o aventură în adevăratul sens al cuvântului. După emisiunea „Insula iubirii”, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate.

„Am fost oarecum rănit, dar mi-a trecut. Nici eu n-am fost uşă de biserică. Cu ocazia asta am aflat mai multe unul despre celălalt. Ne-am dat seama ce vrem să se întâmple în viaţa noastră. Acum ne-am dat seama că vrem alte genuri de persoane în viaţa noastră”, a mai explicat Sasha, după „Insula iubirii”.

Citește și: Hamude Kilani de la „Insula iubirii”, mesaj ce i-a făcut pe fani să lăcrimeze. Ce a dezvăluit

Iată totuși că timpul a trecut și Elena Stroe s-a transformat total. Tânăra a recurs la diferite intervenții estetice și și-a mărit considerabil buzele, detaliu ce i-a conferit o schimbare radicală de look.

Cu un trup extrem de bine lucrat la sală și forme de invidiat, Elena Stroe din sezonul 2 al emisiunii „Insula iubirii” arată într-o formă de zile mari.

Video